Güney, Helkeme deposu kapanmayacağını açıkladı

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Ulus Orman İşletme Müdürü Kâzım Kılınçaslan, Ardıç ve Sökü İşletme Şefleri ve S.S Zafer Ulu ve Ceyüp Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Güney ile Helkeme Deposunda toplantı düzenledi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Güney, Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’nun Helkeme Deposunun kapatılmayacağını söylediğini açıklayarak üretimlerin artarak devam edeceğini vurguladı.
Bu haber 2023-05-22 09:10:00 eklenmiş ve 26 kez görüntülenmiştir.

 

“Üretim artarak devam edecek”

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu,  Ulus Orman İşletme Müdürü Kâzım Kılınçaslan, Ardıç ve Sökü İşletme Şefleri ve S.S Zafer Ulu ve Ceyüp Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Güney ile Helkeme Deposunda toplantı yaptı. Geçtiğimiz aylarda Helkeme Deposunun kapatılacağı yönündeki tartışmaların da gündeme geldiği toplantıyı değerlendiren S.S Zafer Ulu ve Ceyüp Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Güney, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu’nun Helkeme Deposunun kapatılmayacağını ifade ettiğini söyleyerek ayrıca dere ıslah çalışmalarının yapılacağını da belirtti.

 

 

Güney toplantıda bölgedeki üretimin artarak devam etmesi yönünde görüş birliğine varıldığını da ifade ederken bölgedeki orman yollarının da yapılacağını söyledi. Güney son olarak her zaman orman köylüsünün yanında olan Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ETİKETLER : Mustafa Güney
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›