Emniyet’ten “Taksi Uygulaması”

Ticari taksi ve şoförlerine yönelik olarak denetleme ve narkotik maddelerin satışının ve kullanılmasının önlenmesi amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nce tüm Türkiye’yle aynı anda taksi uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamada 1 taksi sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan araç sahibi ile birlikte toplam 4 bin 36 TL ceza yazıldı. Ayrıca söz konusu uygulamada çeşitli suçlardan araması bulunan 3 şahıs yakalandı.
Bu haber 2019-07-20 13:45:15 eklenmiş ve 242 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Suç ve suçluyla mücadelesine büyük bir kararlılıkla devam eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, bu kez de “Taksi Uygulaması” yaptı.

 

Ticari taksi ve şoförlerine yönelik olarak denetleme ve narkotik maddelerin satışının ve kullanılmasının önlenmesi amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nce tüm Türkiye’yle aynı anda yapılan uygulamada bin 602 şahıs sorgulanırken 73 taksinin kontrolü yapıldı.

 

Söz konusu uygulamaya ilişkin olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içinde yaşamaları devletimizin asli görev ve sorumluluklarındandır. Ticari taksilerde seyahat eden vatandaşlarımızın güvenilir hizmet almalarını sağlamak yaşanabilecek sorunları en aza indirmek Bartın Emniyet Müdürlüğümüzce büyük önem arz etmektedir. İlimizle tüm Türkiye’de aynı anda ticari taksi ve şoförlerine yönelik olarak denetleme ve narkotik maddelerin satışının ve kullanılmasının önlenmesi amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğümüzce

19.07.2019 tarihinde taksi uygulaması yapılmıştır. Yapılan uygulama ve denetimlerde; ilimiz merkezinde ve 3 ilçede bin 602 şahıs sorgulanmış, 73 taksinin kontrolü yapılmış, 249 diğer araç kontrol edilmiş, 34 umuma açık iş yeri ve çevresi kontrol edilmiş, 1 Taksi sürücüsüne Ehliyetsiz araç kullanmaktan araç sahibi ile birlikte toplam 4 bin 36TL, 3 araca hatalı parktan dolayı toplam 324 TL, 1 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan 235TL olmak üzere toplamda 4 bin 595TL trafik cezası uygulanmış, 1 şahsa üzerinde kurusıkı tabanca taşımaktan bin 294 TL idari para cezası uygulanmıştır. Reşit olmayanla cinsel ilişki, nafaka hükümlerine uymamak suçlarından ve kayıp şahıs olarak araması bulunan

3 şahıs yakalanmıştır. 4 yabancı uyruklu şahıs yakalanarak ilimize girişleri önlenmiştir.” denildi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü taksi uygulaması
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›