TSO’nun stratejik planı ele alındı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) “Stratejik Plan ve İç Paydaş Analizi Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.
Bu haber 2019-07-20 13:43:57 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2019-2023 hedeflerine yönelik hazırlanan Stratejik Plan çalışmaları kapsamında İç Paydaş Analizi Bilgilendirme Toplantısı, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

MB Akademi Eğitim ve Danışmanlık Şirketi, Genel Koordinatörü Mehmet Besleme moderatörlüğünde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019-2023 hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirilen toplantıya, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Şenkal, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Akreditasyon Sorumlusu Muratcan Ekmekci katıldı.

 

Balık: “Vizyonumuz için bu çalışmalar önemli”

 

Başkan Halil Balık toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, “BAKKA teknik destekli proje kapsamında çalışmaları başlatılan Stratejik Plan'la ilgili  toplantı çok verimli geçti. Odamızın 2019-2023 hedeflerine yönelik izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili birçok bilgiye sahip olduk. Kafamızdaki soru işaretlerini gidererek konuyu netleştirdik, güçlü ve gelişime açık yönlerimizi gördük, gelecekte olası yaşayabileceğimiz fırsat ve tehditleri değerlendirdik. İlin Ticaret, sanayi ve turizm alanında gelişmelerine öncü olacak bir Stratejik Plan taslağı oluşumu için gerekli zemin hazırlandı. 10 günlük eğitim ve desteğin ardından stratejik plan sürecimizi tamamlayarak, sağlam adımlarla amaç ve hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Vizyonumuzu şekillendirmek için bu çalışmalar çok önemli.” dedi
 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›