Millet İttifakı’ndan Abdipaşa’ya çıkarma!

Bartın’da Millet İttifakı’nın Milletvekili Adayları Av. Aysu Bankoğlu ve Av. Ceyda Sargın, Uluslu iş adamı Mehmet Şahin’in ev sahipliğinde Abdipaşa’da düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Bankoğlu, “Birbirimizi kutuplaştıran değil, ayrıştıran değil, bir arada milletçe el birlik birleşe birleşe kazanacağız” derken millet ittifakı ortaklarından Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç ise “Yaşanılabilir Türkiye’yi sağ demeden sol demeden inşallah hep beraber inşa edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-04-20 09:30:54 eklenmiş ve 870 kez görüntülenmiştir.

 

“Birleşe birleşe kazanacağız”

Kübra Nur AK

 

Bartın’da Millet İttifakı’nın Milletvekili Adayları Av. Aysu Bankoğlu ve Av. Ceyda Sargın, Uluslu iş adamı Mehmet Şahin’in ev sahipliğinde Abdipaşa’da düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Programa CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu ile Milletvekili Adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak, İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Başta Mehmet Şahin olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Adayı Sargın, Ramazan Bayramının hayırlı olmasını diledi.

 

 

Bankoğlu: “Ülkemize bereket gelecek”

 

 

Herkese hayırlı Ramazanlar dileyen Bankoğlu, şöyle konuştu:

 

 

“Hepinize hayırlı Ramazanlar. Umarım güzel geçmiştir. Allah niyetlerinizi kabul etsin. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla güzel bir bayram geçirelim inşallah. Bugün burada sevgili dostumuzun ev sahipliğinde sofrasına misafir olduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Böyle günlerde bir araya gelmek, soframızı paylaşmak Ramazanın bereketi daha da artsın inşallah. Bir bayrama giriyoruz. Bayramlar paylaşmaktır, güzelliklerle beraber olmaktır, bir araya gelmektir. Ama bayramlarda bir araya gelirken mutluluk içinde, huzur içinde, barış içinde bir araya gelmek ister herkes. Ama o kadar zor bir dönemden geçiyoruz ki huzurumuz kalmadı. Ekonomik sıkıntılardan dolayı dertlerini yarıştırır oldu herkes, borçları yarıştırır oldu. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra baharlar gelsin istiyoruz. Bayram havasını 14 Mayıs’tan sonra yaşayalım istiyoruz. Sofralarımıza bereket gelsin istiyoruz. Huzur gelsin istiyoruz, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz çünkü. Bugün burada millet ittifakının ortak adayı kıymetli meslektaşım Ceyda Sargında burada. Saadet Partisinin kıymetli teşkilatı, İl Başkanları, İlçe Başkanları burada. 6 siyasi partimizin temsilcileri burada. Bartın’da 6 siyasi partinin millet ittifakının ortak adayları olarak Abdipaşalı hemşerilerimize söz veriyoruz. Hiç merak etmeyin 14 Mayıstan sonra her şey çok güzel olacak. Mutluluk gelecek ülkemize, huzur gelecek, bereket gelecek. İnşallah sofralarımızı mutlulukla, huzurla bir arada kardeşçe paylaşabileceğiz. Birbirimizi kutuplaştıran değil, ayrıştıran değil, bir arada milletçe el birlik birleşe birleşe kazanacağız. Allaha emanet olun.”

 

 

Çakır: “Bu seçim bayramdan sonra ikinci bayramımız olsun”

 

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ise “Biz hep birlikte Cumhuriyet için, geleceğimiz için, çocuklarımız için memlekete hayır getirmeyen yoldan dönmek için bir aradayız. Hepiniz iyi ki varsınız. Bu seçim bu bayramdan sonra ikinci bayramımız olsun. Şimdiden iyi bayramlar” diye konuştu.

 

 

Karakaş: “Her şey çok güzel olacak”

 

 

Bir teşekkürü de kendilerini bir araya getiren genel başkanlara yapan Karakaş da “Yıllardır hasret olduğumuz bir ortamı bizlere yaşatıyorlar. Hepiniz farklı düşüncelere, farklı siyasi görüşlere, farklı siyasi anlayışlarda olabiliriz. Bu işin güzelliği mesele Türkiye olunca sayın genel başkanlarımın hepsinin bir araya gelip Türkiye’nin geleceği için ilkeler oluşturup bizlerin önüne koyması, bizlerinde bunu sizlere anlatması gerekiyor. Ben Bartın’daki bütün il başkanlarımıza da aynı hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak” dedi.

 

 

Mekeç: “Türkiye’yi sağ-sol demeden hep beraber inşa edeceğiz”

 

 

“Yaşanılabilir Türkiye’yi sağ demeden sol demeden inşallah hep beraber inşa edeceğiz” diyen Mekeç, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Millet ittifakı olarak buradayız. Aslında millet ittifakının bugünlere gelmesinin tarihi bir süreci var. Sizlere bu tarihi süreci kısaca anlatmak istiyorum. Nuh (a.s.) 950 yıl boyunca iyilik, güzellik ve adalet mücadelesi yapmış. Ama çok az insan varmış. Ve bunun üzerine Cenabı Allah sen diyor bir gemi inşa et. Nuh (a.s.)’da diyor ki deniz yok. Sen diyor gemiyi inşa et ben denizi ayağına getireceğim diyor ve sonuç itibariyle Nuh (a.s.) sayısı az olan kişiyi bu gemiye bindiriyor. O gemiye binerken birisi yanında nohut getiriyor, diğeri yanında buğday getiriyor ve bu şekilde herkes getirdiklerini kazana atıyor ve bu kazanda pişiyor pişiyor ama pişer nohut, fasulye ya da buğday lapa olmuyor. Nohut nohut gibi kalıyor, buğday buğday gibi kalıyor. Bizlerde millet ittifakı olarak içinde bulunan siyasi partiler ve görüşlerimiz olarak biz birbirimizi dönüştürmek için değil biz birbirimizi ikna etmek için değil, biz yaşanılabilir bir Türkiye’yi ve yeniden büyük bir Türkiye’yi kurmak için bir araya geldik. Yaşanılabilir Türkiye’yi sağ demeden sol demeden inşallah hep beraber inşa edeceğiz. Ve 85 milyonu kardeş bilerek yaşanılabilir bir ülkeyi yeniden inşa edeceğiz. İnşallah bu birlikteliğimizi 14 Mayıs akşamına kadar sürdüreceğiz ve inşallah güzel günleri hep beraber yaşamak üzere canla başla. 2 tane milletvekilimiz var Aysu Bankoğlu ve Ceyda Sargın hanımefendinin arkasında birleşeceğiz. Ve diyoruz ki birleşe birleşe kazanacağız.”

 

 

Özüoklu: “Baharı görelim inşallah”

 

 

Son olarak İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu ise “Güzel günler görelim 14 Mayıs günü inşallah birleşe birleşe kazanacağız. Allah bu güzel günlerin tekrarına erdirsin. Baharı görelim inşallah” dedi.

ETİKETLER : Aysu Bankoğlu Ceyda Sargın Abdipaşa
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›