Ulus Kaymakamı Kılıç, depremzede ailelerle iftar yaptı

Depremzede vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelen Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığına dikkat çekti.
Bu haber 2023-04-13 15:53:40 eklenmiş ve 230 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, depremzede vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

 

 

İftar programında Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç,  Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Genel Meclis üyesi Kadir Saraç, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü,  Gençlik ve  Spor İlçe Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

 

 

Ulus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nca verilen iftar yemeğinde Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığına dikkat çeken ve çocuklara hediyelerini takdim eden Kılıç, “Hepimizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından on bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz. Bu ayın bereketiyle inşallah esenliğe kavuşacağız. Tarifsiz acılar yaşadık. Cenabı Allah’tan bu ayın rahmetiyle hepimize sağlık ve huzur getirmesini niyaz ediyorum. Devletimizin ve milletimizin dayanışmasıyla yaraları hep birlikte sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç Ulus
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›