“Tarım Şurasına Hazırlık Toplantısı” geçekleştirildi

Bartın Tarım ve Orman Müdürlüğü’ce düzenlenen “Tarım Şurasına Hazırlık Toplantısı”nda masaya yatırılan konu ve öneriler rapor haline getirilerek Bakanlığa sunulacak.
Bu haber 2019-07-17 16:03:19 eklenmiş ve 196 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesinde katkı sağlamak amacıyla bugün açılışı gerçekleştirilen III. Tarım Şurası'nın, hazırlık toplantısı geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.  

Toplantıya İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsetter Bayram, İl Müdür Yardımcısı, İlçe müdürleri, Bartın Orman İşletme Müdür Yardımcısı Hande Nur Varol, Doğa Koruma Milli Parklar Müdürü Ahat Deliorman, İl Müdürlüğü Şube Müdürleri,  Birlik Başkanları, Kooperatif Başkanları, Özel Sektör Temsilcileri, önder çiftçiler ve teknik personel katıldı.

Toplantı gündeminde yer alan; bitkisel ve hayvansal üretim ile su ürünleri üretiminin geliştirilmesi; gıda üretimi, güvenliği ve güvenirliğini temin; kırsal kalkınma, toprak su kaynakları ve biyo-çeşitliliğin korunması ile bu kaynakların sürdürülebilir kullanımı; çiftçinin örgütlenmesi ve bilinçlendirilmesi; tarımsal ve hayvansal üretimin planlanması, orman ve mera yönetimi; tabiatın korunması konularında mevcut durum, güçlü ve zayıf yönler, geleceğe yönelik hedef ve stratejiler başlıkları paydaşlarımızla karşılıklı olarak istişare edildi.

Toplantıda gündeme getirilen konu ve öneriler bir rapor haline getirilerek Tarım ve Bakanlığı’na sunulacak. 

 

ETİKETLER : Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Tarım Şurası
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›