Çakır’dan Kalaycı’ya ziyaret

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Başkanlık Görevine gelmesinin ardından sürdürdüğü ziyaret dizisine bir yenisini daha ekledi.
Bu haber 2019-07-16 09:03:37 eklenmiş ve 263 kez görüntülenmiştir.

 

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Belediye Meclis Üyesi Naci Yıldırım, Belediye Destek Hizmetler Müdürü Bahar Ceylan ile AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı’yı İl Başkanlığında ziyaret etti. Başkan Recai Çakır göreve başladığı günden bu yana siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm komşu il ilçe ve belde belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam etmişti. AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır’ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çakır’a görevinin hayırlı ve başarılı olmasını diledi.

 

Başkan Recai Çakır ise Amasra Belediyesinin göreve geldiği süre zarfında Kamuoyuna verilen hizmetler anlamında Kamu Kurumlarının aldığı kararlar nedeniyle karşılaştıkları sorunların çözümü yönünde Merkezi Hükümet ve İl ilçe Teşkilatının gerekli inisiyatifi üstleneceğini düşündüğünü ifade ederek ilerleyen günlerde Amasra ve Bartın’ın menfaatleri doğrultusunda yürütülecek her çalışmanın içerisinde yer alacaklarını ifade etti.  Karşılıklı fikir alışverişinin ağırlık kazandığı görüşme iyi niyet dilekleri sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›