Depremzede aileleri ziyaret etti

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ile beraber Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Ulus ve Kumluca’ya yerleşen aileleri ziyaret etti.
Bu haber 2023-03-11 16:28:41 eklenmiş ve 195 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, depremin yaşandığı illerden gelen ve Ulus’ta misafir edilen depremzede aileleri konuk oldukları evlerde ziyaret etti.

 

 

Depremzede vatandaşlarla bir süre görüşen Kaymakam Kılıç, geçmiş olsun dileklerini iletirken yakınlarını kaybeden depremzedelere başsağlığı ve sabır diledi.

 

 

Afetzede vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen ve bunların takibinin yapılacağını söyleyen Kaymakam Kılıç, imkânlar ölçüsünde ellerinden gelen her türlü yardımın yapılacağını söyledi. 

 

 

Ziyaret edilen evlerdeki çocuklara oyuncak ve kitap hediye eden Kaymakam Kılıç’a Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Ulus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Ünal ile ilçe protokolü eşlik etti.

 

 

Yaşanan acıların unutulmayacağını ancak her zaman depremzede ailelerin yanında olduğunu ifade eden Kaymakam Kılıç, “Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölge halkı için ve ilçemize gelen vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarının karşılanması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi noktasında devlet- millet işbirliği içinde tüm gayretlerimizi göstererek yaraları sarmaya devam ediyoruz. Bu zorlu süreçlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Allah bir daha böyle afet yaşatmasın. İlçemize gelen vatandaşlarımızın her zaman destekçisi ve takipçisi olacağız. Misafirperverlik gösteren, emeği veya yardımlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Depremde yaşanan zorlu süreçlerden sonra ailelerin yaşam koşullarını iyileştirmek için misafirperverlik gösteren, emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç Ulus Kaymakamlığı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›