Tolga Tuna Kara yine şampiyon

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Şampiyonu, Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonu, Avrupa Kupası 2.si olan Bartınlı sporcu Tolga Tuna Kara Erzurum’da 3.kez Türkiye Şampiyonu oldu.
Bu haber 2019-07-11 16:01:25 eklenmiş ve 425 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan Kick Boks Türkiye Şampiyonası Erzurum Buz Pateni Spor Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.  Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası Şampiyonu, Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonu, Avrupa Kupası 2.si olan Bartınlı sporcu Tolga Tuna Kara Erzurum’da 3.kez Türkiye Şampiyonluğunu göğüsledi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu 2019 faaliyet programında yer alan Kick Boks Türkiye Şampiyonası Erzurum Buz Pateni Spor Salonunda yapıldı.  Yoğun katılımla gerçekleştirilen şampiyonada Tolga Tuna Kara  3.kez Türkiye Şampiyonu oldu. +70 kg. Büyük Bayanlarda Light Contact branşında da Songül Doğdu Türkiye 2.si oldu. TOKİ Spor Kulübü Sporcusu ve Bartın HEM Kick Boks kursiyeri olan Tolga Tuna Kara TOKİ Ortaokulu bünyesinde Antrenörü İhsan Arslan nezaretinde antrenmanlarına devam ediyor.  Kulüp Başkanı Nurettin Özcan yaptığı açıklamada,  “İlimize ve kulübümüze böyle bir başarı kazandırdıkları için antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum.”dedi.

ETİKETLER :
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›