GECE KARTALLARI BARTIN SOKAKLARINDA

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan gece bekçileri de Bartın'da kuş uçurtmuyor. İl Emniyetinin suç ve suçlularla mücadelesine büyük destek veren gece bekçileri de kentin huzur ve güvenliğini korumaya devam ediyor.
Bu haber 2019-07-04 13:05:26 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 



 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, gece bekçilerinin 4 aylık başarı bilançosunu açıkladı. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Emniyet Teşkilatımız, insan odaklı, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, demokrasi kültürünü ön planda tutan, çağdaş bir yönetim anlayışı ile her zaman görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam etmektedir. Bartın halkının huzur ve güvenliği için yasaların bize vermiş olduğu yetkiyi doğru, yerinde ve zamanında kullanacağımızın ve bu görevler uğruna hiçbir fedakârlıktan asla kaçınmayacağımızın bilinmesini isteriz. Amacımız kamu düzenini korumak, toplum ile bireylerin güvenliğini sağlamaktır. Suç ya da kabahatlerin işlenmeden önlenmesi, halkın ırz, can ve mal güvenliğinin sağlanması, toplum ve toplum düzenine yönelik mevcut ya da muhtemel tehlikelerin bertaraf edilmesi tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşlarımızın işbirliğini gerektirmektedir. İlimiz de asayiş olaylarını önlemek ve suçluları yakalamak amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri ve Sayın İçişleri Bakanımızın destekleriyle emniyet müdürlüğümüz kadrosunda 60 Çarşı ve Mahalle Bekçisi göreve başlamış ve başarılı bir şekilde görevlerine devam etmektedirler ve önümüzdeki süreçte çarşı ve mahalle bekçisi alımları devam edecektir.

 

11 bin 550 şüpheli şahıs sorgulandı

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan Merkez ve tüm ilçelerimiz de de görevlendirilen Çarşı ve Mahalle Bekçilerimizin göreve başladığı günden bu güne 4 aylık süreçte ilimizde suçların önlenmesiyle birlikte; 11 bin 550 şüpheli şahıs sorgulanmış, çeşitli suçlardan aranan 30 şahıs yakalanmış, 2 kayıp şahıs bulunmuş, 17 şahsa çeşitli suçlardan dolayı Adli işlem yapılmış, 20 şahsa çeşitli Kabahatlerden İdari işlem uygulanmış, 870 araç kontrol edilmiş 10 araca 10 bin 100TL trafik cezası uygulanmış ve 2 araç Trafikten men edilmiş, 80 Umuma açık işyeri kontrol edilmiş, 7 adet ecstasy uyuşturucu hap, 2 adet 6136 sayılı kanun kapsamında kesici ve delici alet ele geçirilmiş, 1 adet çalıntı Linea Marka araç kontrollerde yakalanarak sahibine teslim edilmiştir.

 

“Azimle ve kararlılıkla daima görevimizin başındayız”

 

Bartın il Emniyet Müdürlüğü olarak ilimizdeki Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gece ve gündüz her şart altında Bartın ilimizin esenliği, huzuru, güvenliği, Vatandaşlarımızın; mutluluğu, can ve mal emniyeti için azimle kararlılıkla ve inançla daima görevimizin başındayız. Huzur ve güvenliğiniz için daima görev başındayız.”

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü gece bekçisi
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›