TSO Başkanı Balık: “Daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz”

11 Meslek Grubunun Haziran Ayı Komite Toplatıları’nda konuşan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Odaya gelen sorun ve çözüm önerilerinin son derece önemli olduğunu belirterek “Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin etkin biçimde geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve ilimize daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu tek başımıza yapacağımız bir şey değil, bu hedeflerimize odamız işleyişine son derece önemli katkılarda bulunan meslek komitelerimiz ve istişare içerisinde olduğumuz kurumlarımız ile mümkün. Hem sektörümüzün hem de ilimizin sorunlarıyla ilgili ortak çözüm noktasında buluşmalıyız.” dedi.
Bu haber 2019-07-02 15:18:54 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

 

 11 Meslek Grubunun Komite Toplantısı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık başkanlığında meslek komitesi başkanları ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Aylık olarak yapılan Meslek Komitelerinin Toplantılarında ortaya çıkan sorular ve çözümleri için neler yapıldığı masaya yatırıldı.  

Bartın TSO Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıya TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Meslek Komitesi Başkanı ve Üyeleri ile Oda Genel Sekreteri katıldı.

Meslek Komite Üyelerinin de yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, meslek komite çalışmalarının farklı öneri ve çözümleri ortaya çıkardığını, bölgenin mevcut sorunlarını saptayabilmek ve bu doğrultuda projeler üretebilmek için, oda çalışmaları açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

“Ortak çözüm noktasında buluşmalıyız”

 

Komite toplantılarının önemine dikkat çeken Bartın TSO Başkanı Balık, “Odamız için son derece önem taşıyan meslek komitelerimizden odamıza gelen her türlü sorun ve çözüm önerisi, çözüme dayalı çalışmalar yapmamıza yardımcı oluyor. Bizler odayı temsil eden yöneticiler olarak değerli meslek komitelerimiz ile işbirliği ve fikir birliği içerisinde hareket etmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin etkin biçimde geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve ilimize daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu tek başımıza yapacağımız bir şey değil, bu hedeflerimize odamız işleyişine son derece önemli katkılarda bulunan meslek komitelerimiz ve istişare içerisinde olduğumuz kurumlarımız ile mümkün. Hem sektörümüzün hem de ilimizin sorunlarıyla ilgili ortak çözüm noktasında buluşmalıyız. Sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek için gerçekleştirilen meslek komitesi toplantıları ve toplantı sonrasında hazırlanacak rapor ile kurum ve kuruluşlarla gerekli yazışmalar yapılacaktır.” diye konuştu.

Toplantı, Komite Üyelerinin sorun, şikâyet, istek ve temennilerinin ardından son buldu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›