“Yüz yüze görüşerek sorunlarına çözüm buluyoruz”

Ev ziyaretlerini sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların sorunlarını dinleyerek imkanları ölçüsünde çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti.
Bu haber 2023-01-25 16:10:35 eklenmiş ve 360 kez görüntülenmiştir.

 

Göreve geldiği günden bu yana Bartın’ı karış karış gezip vatandaşlarla bir araya gelerek sürekli halkla iç içe olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ev ziyaretlerini de sürdürüyor.

 

 

Bu ziyaret programları çerçevesinde Başkan Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Kütük ve Ulus İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sadullah Kütük ile birlikte Gölbucağı ve Tuna Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Bu akşam da Gölbucağı ve Tuna Mahallesi’nde dostlarımızla bir araya geldik. Bizlere güler yüzleri, içten sözleri ile her zaman kucak açan değerli dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›