Yalçınkaya ve Özsoy, 23 Haziran için İstanbul’da

Cumhuriyet Halk Partisi 23, 24, 25 ve 26. Dönem Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya ve 27. Dönem CHP Bartın Milletvekili Adayı Fahri Özsoy, İstanbul’da yaşayan Bartın, Zonguldaklılarla buluşarak, onlara 23 Haziran Pazar günü tekrar yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin önemini anlatırken Ekrem İmamoğlu için destek istediler.
Bu haber 2019-06-18 11:45:56 eklenmiş ve 211 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Dört dönem boyunca Bartın’ı TBMM’de başarı ile temsil eden CHP eski Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, 23 Haziran seçimleri için İstanbul’u mesken tuttu.

Pek çok CHP’li gibi İstanbul’da neredeyse adam adama markaj yaparak Ekrem İmamoğlu’nun başarısını arttırmak için temaslarda bulunan Yalçınkaya, İstanbul’da yaşayan Bartın, Kastamonu, ve Zonguldaklıları kurmuş oldukları derneklerde ziyaret ediyor.

Ziyaretlerde partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu için destek isteyen Yalçınkaya, ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, “İstanbul’da yaşayan Bartınlı hemşerilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Ziyaretlerimiz boyunca göstermiş oldukları misafirperverlikleri için Bartın Dernekler Federasyonu’na, federasyon bünyesinde yer alan derneklerimize, değerli hemşerilerimize ve Küçükçekmece CHP İlçe Başkanı ve yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. İstanbul’da yaşayan 100 binin üzerinde hemşerimize zaman zaman yaptığımız bu ziyaretlerde bizlere gönül kapılarını açan gönlü güzel hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

Özsoy: “Her şeyin çok güzel olduğu bir İstanbul inşa edilecek”

 

23 Haziran seçimleri için İstanbul’daki Bartınlılarla bir araya gelen bir diğer isim olan CHP 27.Dönem Milletvekili Adayı Fahri Özsoy da “16 milyon İstanbullunun seçilmiş başkanı sayın Ekrem İmamoglu’na destek için çalışmalarımıza destek veren dernek baskanlarımıza yöneticilerimize kapılarını açıp bizlerle ekmeğini çayını ve muhabbetini paylaşan gurbetcilerimize teşekkür ediyorum. Yanına uğrayamadığımız gurbetçilerimizden özür diliyor bir sonraki ziyaretimde çaylarını içeceklerimden şüphe olmasın. İstanbul'un zorlu ve nefes alması zor şartları altında yaşamını sürdüren gurbetçilerimize işlerinde başarılar diliyor ve 23 Haziran’da her şeyin çok güzel olduğu bir İstanbul’u inşa edeceklerine inanıyorum. Saygı ve sevgilerimle.” dedi.

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›