Bartın, Karabük ve Zonguldak’ta ormanlara girişi çıkış sınırlandırıldı!

​Bartın, Karabük ve Zonguldak İlleri Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonlarının aldıkları kararlar gereğince; Bartın’da 31 Ekim 2022, Karabük’te 1 Ekim 2022 ve Zonguldak’ta ise 30 Ağustos 2022 tarihine kadar orman parkları haricinde ormanlara giriş ve çıkışlar yasaklandı. Ulus Kaymakamlığı da Eldeş köyü ve Eseler köyü hudutlarındaki ormanlık alanlar ile ilçe merkezi çevresindeki ormanlık alanlara 31 Ekim’e kadar giriş çıkışların yasaklandığını açıkladı.
Bu haber 2022-08-08 10:03:31 eklenmiş ve 84 kez görüntülenmiştir.

 

31 Ekim’e kadar ormanlık alana giriş çıkıl yasak!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, önemli bir duyuru yaparak Bartın, Karabük ve Zonguldak’taki Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonlarında alınan karar gereğince Bartın’da 31 Ekim’e, Karabük’te 1 Ekim’e ve Zonguldak’ta da 30 Ağustos’a kadar ormanlara giriş ve çıkışın yasaklandığını açıkladı.

 

 

Ulus Kaymakamlığı da sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak Eldeş köyü ve Eseler köyü hudutlarındaki ormanlık alanlar ile ilçe merkezi çevresindeki ormanlık alanlara 31 Ekim’e kadar giriş çıkışların yasaklandığını açıkladı. Kaymakamlık’tan yapılan paylaşımda; “Valilik Makamının 24.06.2022 tarih ve 2022/2 sayılı ‘Orman Yangınları İle Mücadele’ konulu Komisyon toplantısı kararına istinaden ilçemizde Eldeş köyü ve Eseler köyü hudutlarındaki ormanlık alanlar ile ilçe merkezi çevresindeki ormanlık alanlara 31.10.2022 tarihine kadar giriş – çıkışlar yasaklanmıştır” denildi.

 

ETİKETLER : Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›