Akın, “Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum”

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, talep ve önerileri dinleyerek istişarelerde bulunuyor.
Bu haber 2022-08-08 09:45:25 eklenmiş ve 4017 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın esnaflarını ziyaretlerini sürdürüyor, talep ve önerileri yerinde dinleyerek, çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın esnaf ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün, Dağlıoğlu Et Mangal Sahibi Sebahattin Dağlıoğlu ve oğulları Eray-Ergin Dağlıoğlu’nu, Yalı Bölgesi’nde ticaret hayatını sürdüren Detay Pazarlama sahipleri Ali Rıza Demirok ve Erman Demirok ile Kahve Aşkına işletmesinin sahibi Ali Can’ı işyerinde ziyaret etti.

 

 

Başkan Akın’a ziyaret programında Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Belediye Meclis Üyesi Egemen Kemik eşlik etti.

 

 

Başkan Akın esnaf ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamasında, “Esnaf ziyaretlerimizde dostlarımızın var ise taleplerini, önerilerini dinleyerek, çözümü noktasında istişarelerde bulunuyor, hasbihal ediyoruz. Bizleri ağırlayan güler yüzlü, hoş sohbetli değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm esnaflarımıza bereketli, bol kazançlar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›