Yeni yerleşim yerlerinin yol ihtiyacı karşılanıyor

Yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Karaköy Mahallesi 299. Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması başlatan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha iyi ulaşım sağlayabilmesi için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.
Bu haber 2022-08-06 10:24:48 eklenmiş ve 80 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Karaköy Mahallesi 299. Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması başlattı. 

 

 

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ihtiyaç duyulan noktalarda ve yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Karaköy Mahallesi 299. Sokak’ta yol düzenleme çalışmaları ile vatandaşlara daha iyi ulaşım imkânı sağlamaya devam ediyor.

 

 

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Hazırlamış olduğumuz program çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktaları ve yeni yerleşim alanlarının sıcak asfalt ile yeniden düzeliyoruz.  Ekiplerimiz şu anda Karaköy Mahallesi 299. Sokak’ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Yeni yaşam alanlarının oluştuğu bu bölgeye çok daha iyi ulaşım imkânı sağlayacağız. Halkımızın yaşam şartlarını en iyi seviyelere taşımak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›