Başkan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti

Bartın Belediyesi ekipleri Bartın’da yaşanan sel felaketinin ardından su tahliyesi ve yıkama çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “her zaman olduğu gibi bu zorlu günlerde de vatandaşlarımızın yanındayız. Selin izleri silinene kadar, vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilinceye kadar saha çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Bu haber 2022-07-02 13:00:20 eklenmiş ve 104 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’da meydana gelen sel felaketinin ardından Bartın Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen su tahliyesi ve yıkama çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

Çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Akın, personel kolaylıklar dileyerek, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Başkan Akın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık da sele maruz kalan vatandaşları ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Sel felaketi nedeniyle ev ve işyerlerine su basan vatandaşlarımızın su tahliyesi ve yıkama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Her zaman olduğu gibi bu zorlu günlerde de vatandaşlarımızın yanındayız. Selin izleri silinene kadar, vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilinceye kadar saha çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız 0378 227 3811 numaralı hattı arayarak taleplerini iletebilirler. Tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›