Bartın Güzel Sanatlar Lisesinden muhteşem yıl sonu konseri

Bartın Kültür Merkezi konferans salonunda Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları yıl sonu konseri gerçekleştirildi.
Bu haber 2022-06-10 15:56:23 eklenmiş ve 531 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları yıl sonu konseri, Bartın Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

 

Konsere, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kıral, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve sanatseverler katılım sağladı.

 

 

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan programın açılış konuşmasını Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mehmet Coşan yaptı.

 

 

Açılış konuşmasının ardından, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Amasra Müzesi ile Bartın Güzel Sanatlar Lisesi arasında ortaklaşa yapılan proje kapsamında öğrenciler arasında Amasra Müzesi eserlerini çizim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile Bartın Güzel Sanatlar Lisesinin düzenlemiş olduğu Ortaokullar arası Üçüncü Geleneksel Bartın'dan Yükselen Ezgiler Ses yarışmasında dereceye giren öğrencilere katılım belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

 

 

Program; okul tanıtım videosunun izlenmesi, halk oyunları gösterisi, koro dinletisi, öğrenci ve öğretmenlerin bireysel şarkı performansı ile Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrasının muhteşem konserinin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Lisesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›