Tunç, “Allah yar ve yardımcımız olsun” diyerek yeni görevine başladı

“AK Parti Grup Başkanvekili” olarak seçilerek siyasetteki başarı çıtasını bir üst seviyeye taşıyan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “AK Parti Grubu olarak, milletimizin refahı için ülkemizin kalkınma yolculuğunda bugüne kadar olduğu gibi ilk günkü heyecanımızla yasama çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.
Bu haber 2022-05-27 14:28:20 eklenmiş ve 184 kez görüntülenmiştir.

 

“İlk günkü heyecanımızla yasama çalışmalarını sürdüreceğiz”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Grubu, yeni grup başkanvekilinin belirlenmesi için basına kapalı toplandı.

 

 

Toplantıda, görevden affını talep eden AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın yerine yeni grup başkanvekilinin belirlenmesi amacıyla, Grup İç Yönetmeliği'nin ilgili maddelerine göre seçim yapıldı.

 

 

Seçim sonucunda Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçildi.

 

 

Siyasetteki başarı çıtasını bir üst seviyeye taşıyan Tunç, AK Parti Grubu olarak ilk günkü heyecanla yasama çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın tensipleri ve Milletvekillerimizin değerli oylarıyla, AK Parti Grup Başkanvekili görevine seçilmiş bulunmaktayım. AK Parti Grubu olarak, milletimizin refahı için ülkemizin kalkınma yolculuğunda bugüne kadar olduğu gibi ilk günkü heyecanımızla yasama çalışmalarını sürdüreceğiz.  Bu vesileyle; şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve desteklerinden dolayı Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum. Bayrağı devraldığım Denizli Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan’a bugüne kadarki gayretleri ve çalışmaları için teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç’a birçok isimden tebrik ve başarı mesajı yağdı.

ETİKETLER : AK Parti Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›