Amasra Belediyesi’nden “Kışa Veda” konseri

“Amasra Belediyesi Sesamos Türk Sanat Müziği Korosu” tarafından düzenlenen “Kışa Veda” konserinde katılımcılar seslendirilen birbirinden güzel eserlerle keyifli bir akşam yaşadı.
Bu haber 2022-04-02 11:35:34 eklenmiş ve 260 kez görüntülenmiştir.

 

“Amasra Belediyesi Sesamos Türk Sanat Müziği Korosu” tarafından düzenlenen “Kışa Veda” konseri Northdoor Otel’de gerçekleşti. 

 

 

Konsere Amasra Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Recai Çakır’ın yanı sıra; Amasra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selami Tüyük, Kaymakam Adayı Yasin Mert ve çok sayıda vatandaş katıldı. Amasra halkının yanı sıra Devrek, Çaycuma ve Safranbolu’dan da sanatseverlerin katıldığı gecede, Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

 

 

Programda söz alan Belediye Başkanı Recai Çakır, “Türk Sanat Müziğimizin her biri birbirinden güzel eserlerini şahane bir şekilde seslendirdiniz. Levent hocam şahsında koromuzun kıymetli üyelerinin her birini tek tek tebrik ediyorum. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Konser Belediye Başkanı Recai Çakır’ın Koro Şefi Levent Özger’e çiçek takdim ile son bulurken katılımcılar şarkılar eşliğinde keyifli bir akşam geçirdi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Amasra Belediyesi Recai Çakır Northdoor Otel Türk Sanat Müziği Korosu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›