Aladağ’a Sağlıklı Yaşam Merkezi yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, sağlık alanında Bartın’a yeni bir yatırım müjdesi daha vererek “Aladağ Sağlıklı Yaşam Merkezi yapım ihalesi 30 Kasım’da gerçekleştirecek.” dedi.
Bu haber 2018-11-06 13:03:02 eklenmiş ve 379 kez görüntülenmiştir.

 

 

 AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Aladağ Mahallesi’ne inşa edilecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi yapım ihalesinin 30 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Sağlık Bakanlığı’nın 2018 yılı yatırım programına alınan Bartın Merkez Aladağ Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin proje çalışmalarının tamamlandığını, gerekli ödenekleri aktardıklarını ve 30 Kasım 2018 tarihinde yapım ihalesini gerçekleştireceklerini belirten Tunç, Bartın’a önemli bir sağlık yatırımı daha kazandırmış olacaklarını söyledi.

Aladağ Mahallesinde inşa edilecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin 2 bin 302 metrekare taban alanına sahip olacağını ve çok özel tasarlanacağını kaydeden Tunç, binada diyetisyenlerin, psikologların, fizyoterapistlerin, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşirelerin bulunacağını, röntgen ve ultrason imkanının olacağını, kanser taramaları, anne-bebek sağlığı gibi hizmetlerin verileceğini belirtti.

Tunç, vatandaşların aile hekimlerinin yönlendirmesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne geleceğini ve burada ilgili uzmanlarca tedavisi ile ilgili süreçlerin takip edileceğini sözlerine ekledi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›