Yusuf Güney, Bartın’ı coşturdu!


Bu haber 2018-11-05 11:54:06 eklenmiş ve 392 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bartın’a gelerek konser veren ünlü sanatçı Yusuf Güney, hayranlarını coşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde binlerce Bartınlı Yusuf Güney, şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

 

Bartın Belediyesi’nin düzenlediği “Cumhuriyet Şöleni” etkinlikleri kapsamında Bartın’a gelenYusuf Güney, hayranlarından büyük ilgi gördü. Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde vatandaşlar, Yusuf Güney’i dinlemek için birbirleriyle yarıştı.

Popüler müziğin ünlü isimlerinden Yusuf Güney, verdiği konserde hayranlarını coşturdu. Sempatik tavırları ve eğlenceli sahne performansıyla dikkatleri üzerine çeken Güney, alanı dolduran binlerce hayranına iki saati aşkın bir süre boyunca unutulmaz bir gece yaşattı

Konserde, sevilen şarkıları ile birlikte yöresel parçaları da seslendiren Yusuf Güney, kalabalığı görünce teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Konserde ünlü sanatçıya Türk Bayrağı’nın bulunduğu bir çerçeve hediye eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Cumhuriyet Bayramı kutlama programları kapsamında 29 Ekim akşamı yapmayı planladığımız fakat ertelediğimiz ve bu akşam vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Yusuf Güney konserine katıldım. Değerli sanatçımız Yusuf Güney’e, orkestrasına ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Konsere katılan vatandaşlarla  fotoğraf çektiren Başkan  Akın, konserin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen emniyet güçlerine de ayrıca teşekkür etti.

 


ETİKETLER :
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›