Vatandaşlara ziyaretler devam ediyor

Beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ile birlikte vatandaşları ziyaretlere devam eden Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak dertlerini dinledi.
Bu haber 2022-02-25 10:35:20 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi – Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Uğur Ünal ile birlikte vatandaşların ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Bu kapsamda son olarak Karahasan Köyü, Aşağıdere Köyü ile Doğanköy’de ziyaretlerde bulunan Kaymakam Kılıç, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

 

 

Karahasan köyünde İrfan Kibar’ı, Aşağıdere köyünde Şerife Kaya’yı, Doğanköy köyünde ise köy muhtarı Dursun Çetin ile birlikte, Münevver Yılmaz ve Şerife Açıkgöz’ü ziyaret eden Kılıç, “Vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, engellilerimizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ediyoruz. Onların toplumsal hayata aktif katılması için ve kimseye muhtaç olmadan yaşam kalitelerini sürdürmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Bu ziyaretlerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımız ile devletimiz arasında güçlü bağlar oluşturuyor ve devletimizin şefkat elini uzatıyoruz. Fırsat buldukça ziyaretlerimizi sürdürüp ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ETİKETLER : Ulus Mehmet Sadık Kılıç Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›