Belediyeden buzlanmaya karşı tuz ve solüsyon!

Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Bartın’da Belediye ekipleri, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor.
Bu haber 2022-01-27 15:14:12 eklenmiş ve 89 kez görüntülenmiştir.

 

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi, kar yağışına karşı aldığı önlemler dâhilinde yağış sonrası oluşan buzlanma için yollara tuz ve solüsyon dökümü gerçekleştiriyor.

 

 

Bartın Belediyesi, yollardaki buzlanmayı önlemek için tuz ve solüsyon kullanıyor. 24 ayrı araçla ve 2 vardiya şeklinde 300 kişilik ekiple çalışan ekipler, kentin birçok noktasında küreme, tuzlama, kumlama ve solüsyon çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

 

Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında 1 adet greyder, 1 adet Komatsu büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 15 kepçe, 1 adet bıçaklı otomatik tuzlama kamyonu, 1 bıçaklı kamyon, 2 adet manuel tuzlama kamyonu, 1 kaldırım kar kürüme makinesi ve 1 adet solüsyon tankı ile alanda aktif bir çalışma gerçekleştiriliyor.

 

 

“Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

 

 

İlimizde etkisini sürdüren yoğun kar yağışına karşı tüm önlemlerin alındığını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmalarla ilgili bilgi verirken “Soğuk havayla birlikte yollarda oluşabilecek buzlanmaya karşı önlemlerimizi alıyoruz. Ekiplerimiz gece mesaisi yaparak mahalle ve hastanelere ulaşım sağlayan, kent merkezi ile çevre yollarına bağlanan ve yoğun kullanılan tüm hatlarda kar küreme ve yol tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Tuz serpme araçları ve elle tuz atan ekiplerimizle yolları araç ve yaya trafiğinde sorunsuz hale getiriyoruz. Halkımızın mağdur olmaması adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›