Milli Eğitim Müdürü Acar, sahada okul denetimleri yapıyor

Yarıyıl tatilinde okul denetimleri için sahaya inen İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Geriş İlkokulu, Serdar İlkokulu ve Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret ederken okullardaki eksiklikleri yerinde inceledi.
Bu haber 2022-01-27 10:47:38 eklenmiş ve 226 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da binlerce öğrenci, 21 Ocak Cuma günü karnelerini alarak 15 günlük ara tatile girdi. Binlerce öğrenci tatilin keyfini yaşarken İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, ara tatilin ilk mesaisine okullarda denetimler yaparak başladı.

 

 

Bu denetimler kapsamında Geriş İlkokulu, Serdar İlkokulu ve Mustafa Kemal Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştiren Acar; okullardaki eksiklikleri yerinde inceleyerek okul idarecilerinden de detaylı bilgiler aldı.

 

 

Bartın’da il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı alınabilecek önlemler hakkında da okul idarecileriyle planlama ve değerlendirme görüşmesi gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Acar, kar temizleme çalışmalarında hassas davranılmasını ve her türlü tedbirin alınması gerektiğini vurguladı.

 

 

Ayrıca okulların odun, kömür, temizlik ve hijyen malzemesi yönündeki mevcut durumu hakkında da gözlemlemeler yapan Acar, okulların odun, kömür, temizlik ve hijyen malzemesi açısından hiçbir eksiğinin olmadığını ve öğrencilerin en iyi şartlarda okullarına kavuşmasının hem sağlıkları hem de eğitim öğretim faaliyetleri açısından oldukça önemli olduğunu belirtti.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, incelemelerinin ardından okul ziyaretlerini sonlandırdı.

ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›