Başkan, karla mücadele çalışmalarını anlattı

Kent merkezinde esnaf ziyareti yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, karla mücadele çalışmalarını anlattı.
Bu haber 2022-01-27 10:41:09 eklenmiş ve 81 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak, Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Akın, devam eden projelerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın, “Ekiplerimiz kar yağışının görülmeye başladığı ilk andan itibaren tüm ana arterler ve ara sokaklarda yoğun bir çalışma başlattılar. Herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına 1 adet greyder, 1 adet Komatsu büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 15 kepçe, 1 adet bıçaklı otomatik tuzlama kamyonu, 1 bıçaklı kamyon, 2 adet manuel tuzlama kamyonu, 1 kaldırım kar kürüme makinesi, 1 adet solüsyon tankı ve 300 personel 7/24 görev başında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplam 22 ayrı ekiple ana arterler ve hastane yolları başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı esnaf ve vatandaşlarımızla paylaşarak, bilgi veriyoruz. Bu kapsamda da son olarak kent merkezinde esnaf dostlarımızla bir araya geldik. Yöresel ve organik ürünlerin satıldığı Galla Pazarı ve çevre esnafımızı ziyaret ederek bilgilendirdim. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›