Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ettiler

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Bartın Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret ederken Bartın Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Onur Şahin’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu haber 2022-01-25 13:11:02 eklenmiş ve 339 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte, Bartın Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini ziyaret etti.

 

 

Geçen yıl hizmete giren Bartın Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nin Bartın’daki engellilerimizin yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli hizmetler verdiğini belirten Milletvekili Tunç, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Engelli bireyler ve ailelerinin sosyal, psikolojik ve sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik rehberlik ve danışmanlık hizmeti başata olmak üzere merkezde, engelli bireylerin ailelerinin gün içinde rahatlatılması, kendilerine zaman ayırmalarının sağlanması ve engelli bireyin daha uzun süre, mümkün ise gün boyu kuruluş hizmetlerinden yararlandırılması, engelli bireylerin gündelik hayatta temel ihtiyaçlarını refakatçi desteği olmadan kendilerinin karşılamasına yönelik temel becerilerin kazandırılmasına yönelik çalışmalar yürütülüyor” dedi.

 

 

Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Deniz Yılmaz’ında eşlik ettiği ziyarette Milletvekili Tunç, Bartın Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Onur Şahin’den çalışmalar hakkında bilgi alırken, kurum çalışanlarına da kolaylıklar diledi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›