Filyos için Bartın’dan atak üstüne atak!

Filyos Vadisi Yatırım İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin ile beraberindeki heyeti ağırladı. Valilik’teki toplantının ardından saha incelemeleri de yapılırken Büyükkızılkum köyü üzerinden Filyos Limanına giden bağlantı yolu incelenerek İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin’den bölgenin mevcut planlarına ilişkin bilgi alındı. Mugada Kamp Karavan Alanı ve Güzelcehisar Tatil Köyünde bulunan lav sütunları ile köy evleri gezilerek bölgede mevcut planlara ilave yeni sosyal yaşam, turizm ve konut alanlarının ilerleyen dönemlerde ne şekilde yer alabileceği konuları değerlendirildi.
Bu haber 2022-01-17 09:57:25 eklenmiş ve 794 kez görüntülenmiştir.

 

 

Saha incelemeleri yapıldı!

 

 

 

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin ve Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki Vali Sinan Güner’i ziyaret etti.

 

 

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.

 

 

Vali Güner, Genel Müdür Bilgin ve beraberindekilerle Sakarya gaz sahasından gelerek Filyos'ta karaya çıkan, Filyos Endüstri Bölgesi doğalgaz tesisinde işlenecek olan doğalgaz projesinin ayrıntıları hakkında iş birliği ve koordinasyon gerektiren hususlara değinerek, sanayi yatırımları, istihdam projeleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

 

Ziyaretin ardından Vali Güner, Genel Müdür Bilgin ve beraberindekiler tarafından Büyükkızılkum köyü üzerinden Filyos Limanına giden bağlantı yolu incelenerek İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin’den bölgenin mevcut planlarına ilişkin bilgi alındı.

 

 

Daha sonra Mugada Kamp Karavan Alanı ve Güzelcehisar Tatil Köyünde bulunan lav sütunları ile köy evleri gezilerek bölgede mevcut planlara ilave yeni sosyal yaşam, turizm ve konut alanlarının ilerleyen dönemlerde ne şekilde yer alabileceği konuları değerlendirildi.

 

 

TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, Başdanışman Erkan İnce, Özel Kalem Müdürü Hülya Akın, Güvenlik Koordinatörü Ekrem Akdağ’ın da hazır bulunduğu toplantıda Sakarya Gaz Sahası Genişleme Projesi çalışmaları değerlendirildi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Filyos Filyos Projesi Filyos Limanı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›