Kozcağız’a çöp kamyonu, Kumluca’ya iş makinası!

Bartın’ın en gelişmiş beldelerinden olan Kozcağız, modern çöp kamyonuna, Kumluca da iş makinası ve damperli kamyonuna kavuştu. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, piyasa değeri 1 milyon TL’yi aşan geniş hacimli modern çöp kamyonunu teslim alırken Bartın’da Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde Kumluca bölgesini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan talep edilen iş makinası, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Kumluca Belediyesi’ne hibe edilerek anahtar teslimi Belediye Başkanı İsmail Can’a yapıldı.
Bu haber 2022-01-14 10:31:51 eklenmiş ve 121 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür ederek “Piyasa değeri 1 milyon TL'yi aşan Mercedes marka geniş hacimli modern çöp kamyonumuzu teslim aldık. Tamamı hibe ile karşılanan aracımızın kazandırılmasında talimatı bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve desteklerinden dolayı TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

“Güzel beldemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam”

 

 

Anahtar tesliminin ardından açıklamada bulunan Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can da “Belediyemize yeni bir iş makinası kazandırmanın ve araç ekipmanımızı güçlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ağustos ayında yaşadığımız sel felaketinde bölgemizi ziyaret eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu bakanımızdan talep ettiğimiz İş Makinası Kepçe, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Belediyemize hibe edilerek anahtar teslimi yapıldı. İş Makinası Kepçenin Beldemize kazandırılmasını sağlayan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz beyefendiye ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin  hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Böylelikle, bu gün anahtarını teslim aldığımız İş Makinası Kepçe ve daha önce hibe aldığımız Damperli kamyonla birlikte Belediyemize iki araç kazandırmış olduk. Güzel beldemiz için gece gündüz demeden çalışmaya, çabalamaya devam edeceğiz. Beldemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız Belediyesi Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›