“En önemli katkıyı Bartın’ın almasını sağlamamız lazım”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın’daki basın mensuplarıyla Yemen Kahvesi’nde bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın’ın gündeminde olan Filyos Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bu haber 2022-01-12 10:01:11 eklenmiş ve 210 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Filyos Projesinin, Bartın için çok önemli olduğunun altını çizen Kalaycı, “Filyos Limanı Projesini hep beraber Bartın’ın gündeminde tutarak Bartın’ın bundan faydalanmasını, en önemli katkıyı Bartın’ın almasını sağlamamız lazım. Tabi bunun için de yapılması gerekenleri sizlerle, bizlerle gündemde tutarak acil bir şekilde yapılmasını sağlamamız lazım” dedi.

 

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Bartın’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Yemen Kahvesi’nde gerçekleştirilen programa AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve Ayhan Tepe, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ile İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. Medya demokrasimizin önemli halkalarından birini oluşturmakta. Sizler ilkeli ve ülkesi için kalemini basınını iyi yönde kullanan değerli arkadaşlarımızsınız, hepinizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

 

Bartın’ın gündeminde olan Filyos Projesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Kalaycı, “Tabi özellikle bir konuyu gündeme getirmek istiyorum. Biliyorsunuz Filyos Projemiz, Filyos Limanı Bartın için çok önem arz etmekte. Geçen hafta sayın Valimizin önderliğinde Valilikte bir toplantı yapıldı. Filyos Limanı Projesini Bartın’ın gündeminde tutarak Bartın’ın bundan faydalanmasını, en önemli katkıyı Bartın’ın almasını sağlamamız lazım hep beraber. Tabi bunun için de yapılması gerekenleri sizlerle, bizlerle gündemde tutarak acil bir şekilde yapılmasını sağlamamız lazım. Ben tekrar bu mekanda bizi ağırlayan Yemen Kahvesi sahibi Tanıtım Medya Başkanımız Murat Yıldırım beye teşekkür ediyorum. Sizlere de geldiğiniz için hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gününüz kutlu olsun. Sizlere de gerçekten teşekkür ediyorum. Bartın’da seviyeli bir basın var. Seviyeli bir gazetecilik yapıyorsunuz tekrardan geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

AK Parti İl Başkanlığı Medya ve Tanıtım Başkanı Murat Yıldırım da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

 

 

 


ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü K Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ve Ayhan Tepe İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›