MAÇI, TALAT ÖZDEN KAYBETTİRDİ

“Güven vermiyor!” sesleri yükseliyor
Bu haber 2018-10-22 13:23:04 eklenmiş ve 1153 kez görüntülenmiştir.

 

Talat Özden 2 – 3 Hendekspor

 Hendekspor karışışında hamlelere cevap veremedi…  Oyunu doğru okuyamadı… Taktiksel hatalar yaptı… Takımda disiplini sağlayamadı… Yanlış oyuncu tercihleri yaptı…  Maçın başından sonuna kadar sessiz kalan Teknik Direktör Talat Özden, resmen maçı kaybettirdi.

 Erkan Hızoğlu

 Spor Toto BAL Ligi 10. Grup 5. haftasında Bartınspor ile Hendekspor, Bartın Atatürk Stadyumu’nda karşı kaşıya geldi. Çok sayıda futbol severin takip ettiği maçın tribünleri tamamen doluydu. Bartınspor 2-0 önde olduğu maçta Hendekspor’a 3-2  kaybetti.  Karşılaşmanın ilk yarısını Bartınspor, Muhammet Özdemir’in golleriyle 2-0 önde tamamladı. Skorun avantajıyla ikinci yarıya rahat başlayan kırmızı – siyahlılar, Hendekspor’un hamlelerine karşılık veremedi. Ard arda gelen goller karşısında Bartınspor 3-2 mağlup oldu.

 Adeta maçı armağan etti

Hendekspor karşısında alınan bu şok mağlubiyeti sonrası gözler Teknik Direktör Talat Özden’e çevrildi. Özellikle maçın ikinci yarısı olmakla birlikte Talat Özden’in oyuna müdahale edememiş olması mağlubiyeti getiren en büyük faktör oldu. Özden’in taktiksel hataları ve yanlış oyuncu tercihleri Hendekspor’un ekmeğine yağ sürdü. İkinci yarıda yaptığı hamlelerle orta saha hakimiyeti ele geçiren Hendekspor’a karşı etkisiz ve sessiz kalan Teknik Direktör Talat Özden’in yanlış tutumu adeta maçı rakibine verdi. 2-0 galip iken futbolcularına gerekli disiplini sağlayamaması ve ikinci yarıya başlarken yaptığı oyuncu değişikleri Özden’in en büyük hataları olarak dikkat çekti. Bu maçla birlikte Teknik Direktör Talat Özden’in Bartınspor’u iyi yönetemediği görüldü.

 

Tepkiler büyüyor!

Bu mağlubiyet sonrası taraftar cephesinde de sesler yükseldi. Teknik Direktör Özden’in yanlış yönetimine sinirlenen taraftarlar futbolculara da tepki gösterdi. Maç sonrası bazı taraftar ve futbolcular arasında gergin anlar yaşanırken, spor kamuoyunda ise Teknik Direktör Talat Özden’in takımı iyi yönetemeyeceği şeklinde düşüncüler ortaya çıktı. Aynı zamanda taraftarlar, önümüzdeki maçlarda da bu tür hataların yaşanmaması için yönetimin gerekli önlemlerin alınmasını istedi. 

 

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›