Kalaycı, “Taraf değiliz” dedi

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ve Esenyurt dolmuşçuları arasında yaşanan gerginlik sonrası AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nın konuya taraf olarak gösterilmeye çalışıldığını belirterek, “Bizim taraf olmamız söz konusu bile olamaz.” dedi.
Bu haber 2018-10-20 14:11:47 eklenmiş ve 239 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Yaklaşık 3 yıldır Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Esenyurt Minibüsleri arasında yaşanan gerginlik geçtiğimiz günlerde Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Zekai Özdemir’in minibüsçülerden biri tarafından tehdit edilmesiyle farklı bir boyuta taşındı.

3 yıldır süre gelen bu sorunun çözümü için de toplantılar yapılırken AK Parti’nin bu konuda taraf olduğu iddiaları öne sürüldü.

Bu iddialar üzerine açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, süreci yakından takip ettiklerini belirtirken konuya taraf olmadıklarının altını çizerek “Bu süreçte bizim taraf olduğumuzla ilgili yorumlar yapılmış. Bu denilenler kesinlikle doğru değildir. Özel Halk Otobüsü Şoförleri de bizim, Esenyurt Minibüsçüleri de bizimdir. Bizim kesinlikle herhangi bir taraf olma gibi bir durumumuz olamaz. Biz iki tarafında hakkaniyet içerisinde anlaşmasını isteriz. Özel Halk Otobüsleri Başkanı Zekai Özdemir Beyle ve Esenyurt Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk beyle toplantı yaptık. Neticede ortada yürürlükte olan bir durum var. Bu durumun devam etmesi yönünde Valilik nezdinde karar alındı. Biz bu konuda iki tarafında taleplerini birbirlerine ilettik. Ancak anlaşma sağlanamadı. Şuanda ki mevcut durum yürüklükte. Taşımacılığın uyum içerisinde yapılması en büyük arzumuz. Tekrar söylüyorum biz taraf değiliz. Bu tür haberlere kimse itibar etmesin.” diye konuştu.

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›