Yeşilay, yeni adresinde hizmet verecek!

Yeşilay Danışmanlık Merkezi tütün, alkol, madde, internet ve kumar oynama ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ve ailelerine ücretsiz olarak hem psikolojik hem de sosyal destek sağlamak amacıyla Orta Mahalle Rıfat Ilgaz Sokak No 6’da yeni adresinde faaliyete geçiyor.
Bu haber 2021-10-14 09:52:44 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 Tütün, alkol ve uyuşturucu madde başta olmak üzere ter türlü bağımlılık ile mücadelenin doğru adresi olan Yeşilay, 115 Danış Hattı’nın yanı sıra Orta Mahalle’de haftanın 6 günü belli saatlerde hizmet verecek adresi ile de Bartınlıların yanında olacak.

 

Yeşilay Danışmanlık Merkezi tütün, alkol, madde, internet ve kumar oynama ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ve ailelerine ücretsiz olarak hem psikolojik hem de sosyal destek sağlamak amacıyla yeni adresinde faaliyete geçiyor.

Merkez, alkol ve madde bağımlılığından başlamak üzere her türlü bağımlılıktan kurtulmak isteyen vatandaşlar için Orta Mahalle Rıfat Ilgaz Sokak No 6’da hafta içi 08:30 - 17:30, Cumartesi günleri ise 09:00- 13:30 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlar 115 Danışma Hattı ile aracılığı ile de yetkililerden gerekli destek talebinde bulunabilecekler.

ETİKETLER : Bartın Yeşilay
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›