Muhteşem bir törenle mutluluğa ilk adımı attılar

İnşaat sektörünün önde gelenlerinden Kanat İnşaat’ın Sahibi Yusuf Kanat ve eşi Kadriye Kanat çiftinin oğulları Berat Kanat, muhteşem bir törenle mutluluğa ilk adımı attı.
Bu haber 2021-08-27 10:21:44 eklenmiş ve 542 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın’da inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Kanat İnşaat’ın Sahibi Yusuf Kanat ve Kadriye Kanat’ın oğlu Berat ile Mukaddes ve İbrahim Soydan’ın kızı Melisa ile nişanlanarak evlilik yolunda mutluluğa ilk adımı attı.

 

Riverside Hotel’de gerçekleşen muhteşem nişan törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcıları Gürkan Hızarcı, Ayhan Dönmez, İbrahim Halil Hızarcı ile birlikte iş ve siyaset dünyasından birçok isim ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Düğünden farkı olmayan nişan töreninde gençlerin yüzükleri takıldı ve kurdelesini Başkan Cemal Akın, keserek mutluluk diledi.

 

 

 

Evlilik yolunda ilk adımlarını atan gençlerin mutluluğu yüzlerinden okunurken, aile yakınları ve davetliler de buna ortak oldu.

 

Başta akrabalar ve tanıdıklar olmak üzere bu mutlu gününde her iki aileyi de yalnız bırakmadı.

 

Nişan heyecanları yüzlerinden okunan genç çiftler de aileleri de gelen davetliler ile bir bir ilgilendi.

 

Bartın Pusula Gazetesi ve Bartın Halk Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya ve Yayımcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ahmet Oktay da genç çifte mutluluklar diledi.

ETİKETLER : Bartın Kanat İnşaat Yusuf Kanat nişan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›