İnkumu ve Orta Mahalle’ye ödeme noktası

Bartın Belediyesi tarafından uygulamaya konulan vatandaşların su, emlak, ilan reklam, vergi ödemeleri ile su yükleme işlemlerini 24 saat gerçekleştirebilecekleri ödeme noktaları İnkumu ve Orta Mahalle’de de hizmete sunuldu.
Bu haber 2021-08-16 10:22:03 eklenmiş ve 186 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından İnkumu’na ve Orta Mahalle’ye adet ödeme noktası yerleştirildi.

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatıyla yerleştirilen ödeme noktalarıyla vatandaşlar; su, emlak, ilan reklam gibi vergi ödemeleri ile su yükleme işlemlerini 24 saat yapabilecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Daha önce Rüştiyeler Sokağı’ndaki Belediye Tahsilat Bürosu yanına, Belediye Binası bahçe girişine ve Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne yerleştirmiş olduğumuz Kiosk adıyla bilinen ödeme noktasından bir yenisini de İnkumu’nda piknik alanının yanında bulunan Belediye Hizmet Bürosunun bitişiğine ve Orta Mahalle Muhtarlığı’nın yanına yerleştirdik. Vatandaşlarımız bu ödeme noktasından su, emlak, ilan reklam, vergi ödemeleri ile su yükleme işlemlerini 24 saat gerçekleştirebilecekler. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın ödeme noktası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›