BARTINSPOR GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR...

Spor Toto BAL Ligi temsilcimiz Bartınspor, ligin 4. hafta maçında deplasmandaBeşyüzevleri1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte kırmızı – siyahlılar galibiyet serisini 3’e çıkardı.
Bu haber 2018-10-13 17:02:13 eklenmiş ve 348 kez görüntülenmiştir.

 

Spor Toto BAL Ligi 10. Grup’ta mücadele eden Bartınspor, ligin 4. hafta maçında İstanbul deplasmanındaBeşyüzevlerspor’la karşı karşıya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Stadyumu’nda oynanan maçı, çok sayıda Bartın’dan giden Bartınspor taraftarları ile İstanbul’da yaşayan Bartınlı vatandaşlar takip etti. Bu zorlu maçı hakem Onur Güneş yönetti. Güneş’in yardımcılığını ise Volkan Altuntaş ve Yusuf Susuz yaptı. Muhammed Mehmetcan Söylemez ise dördüncü hakem olarak görev aldı. Bartınspor maça Hakan Acar, Emrah Akar, Murat Saykal, Fatih Sercan Ekinci, Metehan Çakal, Gökhan Hıdır, Şerif Sevinçhan, Lütfi Berk Üren, Muratcan Özel, Osman Mertoğlu ve Muhammet Özdemir 11’i ile başladı. Beşyüzevlersporise  Emrah Şanal, Ozan Çakır, Erdi Kenan, Hasan Akdemir, Cüneyt Kaba, Yunus Emre Aydemir, Murat Çakal, Cem Çelik, Önder Mula, Enes Bilgiç ve Özer Vatansever 11’i ile sahaya çıktı. Maçın ilkyarısı 0-0 biterken, ikinci yarıda temsilcimiz Bartınspor, 60. dakika Muhammet Özdemir ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Geride kalan dakikalarda başka gol çıkmayınca maç 1-0 Bartınspor üstünlüğü ile bitti.

Geçtiğimiz hafta Bartın Atatürk Stadyumu’nda oynanması gereken Küçük Yalı Yelkenspor maçının ertelenmesinden dolayı haftayı dinlenerek geçiren Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, bu hafta karşılaştığı Beşyüzlerkarşısında oynandığı futbolla göz doldurdu. Deplasmanda Beşyüzevleri1-0 yenen Bartınspor, ligdeki 3 galibiyetini elde etmiş oldu. Beşyüzevleri zaferiyle galibiyet serisini 3 çıkaran Bartınspor yoluna emin adımlarla ilerliyor.

ETİKETLER : bartın bartınspor bal ligi
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›