Halk Günü Toplantıları devam ediyor

Halk Günü Toplantılarına devam eden Bartın Valisi Sinan Güner, vatandaşla bir araya gelmenin, onların sorunlarını ilk ağızdan dinlemeyi sağladığını ve düzenlenen bu tür toplantıların devlet-millet kaynaşmasını arttırdığını belirtirken kendisine iletilen her bir konunun takipçisi olacağının altını çizdi.
Bu haber 2021-07-30 14:49:26 eklenmiş ve 308 kez görüntülenmiştir.

 

 Vatandaşlarla birebir iletişim kurulmasını, taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesini ve sonuçlandırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı Vali Sinan Güner başkanlığında yapıldı.

Valilik Kaymakam Hüsnü Bey Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısında Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ hazır bulundu.

Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyerek, vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili kurumlara gerekli çalışmaların derhal başlatılması talimatını veren Vali Güner, Halk Günlerinde vatandaşla bir araya gelmenin, onların sorunlarını ilk ağızdan dinlemeyi sağladığını, düzenlenen bu tür toplantıların devlet-millet kaynaşmasını arttırdığını belirterek, kendisine iletilen her bir konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Ayda en az iki kez Salı günleri yapılan Halk Günü toplantılarına katılmak isteyen vatandaşların Valiliğin 0 378 227 10 24 numaralı telefonundan, görevlilerle irtibata geçmeleri gerektiği belirtildi.

 

ETİKETLER : BARTIN BARTIN VALİLİĞİ HALK
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›