Bartıngençlerbirliği Yaz Futbol Okulunda çalışmalar sürüyor

İlimiz futboluna son yıllarda altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla damga vuran Bartıngençlerbirliği yaz döneminde Yaz Futbol Okulunu yeniden faaliyete geçirdi. Bartıngençlerbirliği pandemi nedeniyle bir süre ara verilen futbol okulunda çalışmalara 3. kez başladı.
Bu haber 2021-07-28 10:13:07 eklenmiş ve 286 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

 

Bartıngençlerbirliği Kulübü 3.kez yaz futbol okulunu açtı. Pandemi nedeniyle iki kez ara verilen yaz futbol okulunda küçük yaş grubundaki çocuklara eğitimlere üçüncü kez başladı.  Pandemi nedeniyle en son Mart ayında yasaklanan halı sahalar Haziran ayında yeniden açılmasıyla birlikte Bartıngençlerbirliği kulübü bu yaz döneminde de yaz futbol okulunda çalışmalarını 3 ay sürdürecek. 05-15 yaş grubundaki çocuklara eğitim veren  Bartıngençlerbirliği 3 ay boyunca yaz futbol okulunda çalışmalarını sürdürecek. Kurban Bayramı sonra da ücretsiz yaz futbol okulunda çalışmalara yeniden başladı. Bartıngençlerbirliği ücretsiz açılan yaz futbol okulunda yeni yeteneklerini arayacak. Özellikle U9-U10-U11 ve U12 turnuvalarına sporcu ve yetenek seçimi yapacak olan Bartıngençlerbirliği oyuncularla il dışında birçok turnuvalarda ilimizi temsil etmeye devam edecek.

 

2011 yılından itibaren kulüp Başkanı Koordinatör teknik adam Oktay Özçelik öncülüğünde alt yaş kategorilerinde liglere katılım sağlamayı amaç edinerek kurulan Bartıngençlerbirliği Spor Kulübü çalışmalarını UEFA B Lisansına sahip teknik adamlar Oktay Özçelik, Hidayet Köse, Bilgin Çelik ve Mustafa Uraz nezaretinde Yaşampark Tesisleri halı sahasında sürdürüyor. Haftanın 3 günü yaz futbol okulunda 3 ay eğitim veren Bartıngençlerirliği  kış döneminde de futbol okulunda çalışmalarına hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de devam edecek.

 

Performans Ekibi Turnuvalara Hazırlanıyor

 

Covid-19 Salgın hastalığı nedeniyle yaklaşık iki buçuk  ay ara verilen Bartın Gençlerbirliği   Futbol Okulun da eğitimler sürüyor.  Gençlerbirliği futbol okulunda eğitimler  kulüp başkanı koordinatör teknik adam Oktay Özçelik ile UEFA B Lisansına sahip antrenörler Bilgin Çelik ve Hidayet Köse nezaretinde veriliyor. Futbol okulunda performans ekibi turnuvalara hazırlanıyor.

Bartın Gençlerbirliği Kulübü tarafından Bartın’da  2019 yılında ücretsiz olarak açılan yaz futbol okulunda bu yaz da okulda eğitim gören çocuklardan hiçbir ücret talep edilmiyor.

Bu yaz da  açılan ücretsiz Yaz Futbol Okulunda eğitimler haftanın 3  günü profesyonel antrenörler eşliğinde sürüyor. Pandemi sonrası 8 Haziran  tarihinde başlayan  Futbol okulunda kayıtlar devam ediyor. Yaz tatili ile birlikte ilde keşfedilmeyi bekleyen küçük yaştaki yetenekleri Türk Futboluna kazandırmayı amaçlayan kulüp 12 ay futbol eğitimi verecek.

 Haftanın 3 günü gerçekleştirilen ücretsiz futbol eğitiminde yeni yetenekleri keşfederek altyapısını güçlendirmek isteyen Bartın Gençlerbirliği Kulübü,  minik sporcuların dan yetenekli olanları lisanslayarak çeşitli yaş kategorilerinde yeni sezonda forma giymesini sağlayacak.

Kurulduğu günden beri Bartın futboluna büyük katkı sağlayan ve Süper Lig, PTT 1. Lig takımlarına bir çok yetenekli oyuncu gönderen Bartın Gençlerbirliği Spor Kulübü 8 Haziran’dan  itibaren futbol okulu çalışmalarına başladı. Futbol okuluna müracaat ve katılanların sayısı günden güne çoğalırken bir taraftan da kulüp tarafından koronavirüs’e karşı alınan önlemler dikkatlerden kaçmıyor.

Bartın Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Koordinatör teknik adam Oktay Özçelik yapılan idmanların sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapıldığını belirtti. Hafta içi Salı  ve Perşembe hafta sonu Cumartesi günleri  küçük yaş grubunda çalışmaların sürdüğünü belirten Özçelik; “Bireysel çalışmalarımız   hızla  devam ediyor. Isınma , top kontrolü̈ ve yönlendirilmiş̧ kontrol, pas kalitesi , tek pas kalitesi , yüksek top ve yüksek top kontrolü̈ şeklinde futbol okulunda eğitimlerimize devam ediyoruz.

 

Geleceğin Futbolcuları Yetişiyor

 

Bartıngençlerbirliği kulübü tarafından  2019 yılı yaz döneminde ücretsiz kayıtla açılan Alt Yapı Futbol Okulu çalışmaları  bu yaz döneminde de aralıksız devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle  Nisan ayında  yasaklanan halı sahalar 1 Haziran tarihinde yeniden açılması üzerine Bartın Gençlerbirliği  futbol okulunda çalışmalara yaklaşık iki  ay önce başladı. Bartın’da 2011 yılından bu yana faaliyet gösteren geleceğin futbol yıldızları, Cumartesi ve Pazar günleri  05- 15 yaş grupları arasını kapsayan sporculara UEFA Diplomalı Akademik antrenörler eşliğinde futbol oynama ve yeteneklerini geliştirme imkanı sunuyor. Bartın Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Koordinatör teknik adam Oktay Özçelik, küçük yaş grubundaki sporcular ile birebir ilgilendiklerini belirtirken öğrencilere futbolun temel kurallarını öğrettiklerini dile getirdi. Çocukların spor ile tanışmaları için önemli bir iş yaptıklarını dile getiren Özçelik futbol okulunda eğitimlerin 10 yıldır devam ettiğini ifade etti. Bartın Gençlerbirliği Futbol Okulunda 12 ay hizmette olduklarını belirten Özçelik, Bartın’da  Türk futboluna yeni futbolcu kazandırmak için 365 gün faaliyette olduklarını belirtti.

 

Gençlerbirliği Kulübünde Kayıtlar Devam Ediyor

 

Kayıtların Yaşampark  Spor Tesisleri’nde devam ettiğini belirten Bartıngençlerbirliği kulüp başkanı koordinatör teknik adam Oktay Özçelik, kayıtların halen devam ettiğini ifade etti. Okula kayıt yaptırmak isteyenler  Yaşampark Spor  tesislerine gelerek kayıt formu alıp doldurmaları gerekmektedir. İrtibat için “ 05057680947” ve 0(530) 293 9023 nolu telefonları  arayarak ön bilgi alabilirler ”dedi. Yaz Futbol okulunda haftanın üç günü gerçekleşen çalışmalara öğrencilerin velileri de katılarak çocukların futbol alanındaki gelişmelerini yakından öğrenme şansı ediniyorlar.  Veliler futbol okulundan kaynaklı mutlu olduklarını ve çocuklarının boş zamanlarını geçirebilecekleri güzel bir aktivite olduğunu dile getirirken, çocukların kötü alışkanlıklara yönelmemeleri için böyle aktivitelerin  Bartın’da  yaygınlaşması gerektiğini belirttiler.

 

 

 

 

           

 

ETİKETLER : Bartın Bartıngençlerbirliği Kulübü Oktay Özçelik Hidayet Köse
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›