Nişandan nikah şahitliğine, nikahtan düğün merasimlerine

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yoğun mesaisi bayram boyunca da devam etti. Akın, vatandaşların davetlerine icabet ederek, özel ve önemli günlerinde yalnız bırakmayarak, mutluluk ve heyecanlarını paylaştı.
Bu haber 2021-07-28 10:10:47 eklenmiş ve 264 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kent merkezi ve köylerde gerçekleştirilen nişan ve sünnet merasimlerine, nikah, düğüne ve nikah şahitliğine kadar çok sayıda davete katılarak, aileleri tebrik etti.

 

Akın’a yoğun mesaisinde, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Alp Akın, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu, İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, TÜRKAV Bartın İl Başkanı Emre Önder, Türk Yerel Hizmet Sen Belediye Temsilcisi Korcan Contay, Teşkilat Mensupları ve torunu Kemal Asaf eşlik etti.

 

Nikahlarını Başkan kıydı

 

Başkan Akın, Kurban Bayramı arifesinden itibaren bayram boyunca hayatlarını birleştiren çiftlerin nikah akitlerini gerçekleştirerek, çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Akın, aileleri tebrik ederek, nikah merasimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Sevim-Veli Karaküp’ün kızı Ayşe ile Gülşen-Mehmet Bilgin’in oğlu Ender’in, Birgül-Zülkar Öztürk’ün kızı Kumru ile Güzin-Rıdvan Oktay’ın oğlu Şansal’ın, Demirel ve Gökmen ailelerinin evlatları Çağla ile Tuğrul’un, Fatma-Ramazan Can’ın kızı Sibel ile İlknur-Halit Çakar’ın oğlu Emrah’ın, Gülsün-Yalçın Köse’nin kızı Gizem ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Aydın Gün ve Nejla Gün’ün oğlu Serkan’ın, Ayşe-Ahmet Yavuz’un kızı Ceren ile Muazzez-Hasan Sümertaş’ın oğlu Burak’ın, Nurcan ve Halil Özgüneysu ile Nesrin ve Ayhan Özçelik ailelerinin kıymetli evlatları Aslı ile Alparslan’ın, Aslan ve Çelik ailelerinin evlatları Eda ile İlkay Devrim’in, Demir ve Gençali ailelerinin evlatları Ülkünur ile Batuhan’ın, Emekli Belediye çalışanı Refik Akın ile Nurhan Hanımın oğlu Recep ile Adile-Ferhan Erdem’in kızı Buse’nin, Çetin ve Bozkurt ailelerinin kıymetli evlatları Esra ile Burçin’in, Aksoy-Ceylan ailelerinin evlatları Nadire ile Cantuğ’un, Türkyılmaz ve Çalı ailelerinin evlatları Elif ile belediye personeli Fuat’ın, Dana ve Gören ailelerinin evlatları Derya ve Miraç’ın, Mazak ve Korkut ailelerinin değerli evlatları Cansu ile İskender’in, Aydın ve Çiçek ailelerinin evlatları Miray ile Fatih’in, Elmacı ve Keskin ailelerinin evlatları Serap ile Kenan’ın, Gökdeniz ve Toscuoğlu ailelerinin evlatları Çağrı ile Nusret’in, Göktaş ve Aykan ailelerinin değerli evlatları Duygu ile Erem’in nikah akitlerini gerçekleştirdi.

 

Mutluluklara ortak oldu

 

Beraberindeki heyet ile birlikte gerek kent merkezinde gerekse de köylerde gerçekleştirilen düğün davetlerine icabet eden Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftleri ve aileleri tebrik etti.

Başkan Akın, Çürük ve Sağır ailelerinin evlatları Pınar ile Caner’in, Ayşe Aydemir ve Arıt Yukarı Şeyhler Köyü muhtarı Akif Aydemir’in kızı Öznur ile Zühre-İrfan Topal’ın oğlu Orhan’ın, Fatma-Şevki Baltutar’ın kızı Ceylan ile Ahmetpaşa Köyü muhtarı Faruk Kurtel ile Zeynep Kurtel’in oğlu Cemil Enes’in, Gülcan-Cahit Alper’in kızı Yeşim ile Şengül-Rahmi Tasmacı’nın oğlu Mahsun’un, Fatma-Şerafettin Kanca’nın kızı Tuğba ile Gülizar-Zühtü Yılmaz’ın oğlu Fatih’in, Yağlıoğlu ve Duman ailelerinin evlatları Seher ve Bahtiyar’ın, Gün ve Gültekin ailelerinin evlatları Asya ve Furkan’ın, Güledağı ve Yelkenci ailelerinin evlatları Gizem ve Emrah’ın, Kozcağız Aşağıdere Köyü Muhtarı Sayın Zafer Aydın’ın kızı Sümeyye Aydın ve Önder Kaya ile Dönmez ve Demirci ailelerinin değerli evlatları Merve ile Tahsin’in düğününe katılarak heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “Bizleri büyük coşkuyla karşılayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, tüm çiftelerimizi ve değerli ailelerini kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

 

Nikah şahitleri Başkan Akın’dı

 

Vatandaşların önemli ve özel günlerinde mutluluk ve heyecanlarını paylaşmaya devam eden Başkan Akın, Saygın ve Gündüz ailelerinin isteği üzerine Gamze ile Hüseyin’in nikah şahitliğini yaparken, çiftlere mutluluk, her iki aileye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Akın yaptığı açıklamasında, “Gençlerimizin dünya evine girdiği, hayatlarını birleştirdikleri bu çok özel günlerinde, sevinçlerine tanık olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar, ailelerini de tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın sonrasında da Çalışkan ve Albayrak ailelerinin evlatları Buse ile Bora’nın nikah merasimine katılarak, gençleri tebrik etti. Nikah töreni sonrasında davetliler ile sohbet eden Başkan Akın, çiftin ailelerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

Nişan yüzüklerini Başkan taktı

 

Yeşilova ve Öztekneci ailelerinin evlatları Belediye Personeli Gökhan ile Hatice için düzenlenen nişan merasiminde yüzükleri Belediye Başkanı Cemal Akın taktı. Akın yaptığı açıklamasında, “Bu mutlu günlerinde bizleri davet ederek yer ayıran Yeşilova ve Öztekneci ailelerine teşekkür ediyor, gençlerimize mutluluklar diliyor, nişan merasimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi.

 

Sünnet merasimlerine katıldı

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki heyet ile birlikte sünnet düğünlerine katılarak, ailelere geçmiş olsun dileklerini ve evlatları ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Akın, Ulugeçitambarcı Köyü’nde Yasemin ve Cihan Kıranoğlu çiftinin evladı Egemen’in, Arzu ile Engin Dikyar çiftinin evlatları Kayra’nın, Gülay ve Zafer Selvi’nin evlatları Ayaz’ın, Belediye personeli Erhan Gazek ile Nurcan Gazek’in evlatları Ömer Asaf ve Kayra’nın, Cansu ile İsmail Aydoğdu çiftinin evlatları Elyesa ve Ensar’ın, Kenan-Nurdan Kanbur çiftinin evladı Deha’nın, Melahat-Hasan Ustaoğlu çiftinin evladı Kerem Mete’nin, Songül-Soner Demiral çiftinin oğlu Selim’in ve son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz’ın torunu, Belediye personeli Bilal ve Gülşen Yılmaz’ın evladı Cihangir için tertip edilen sünnet merasimine katılarak, ailelerin sevinçlerine ortak oldu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›