Vali Güner, Kurban Bayramı’nı kutladı

Bartın Valisi Sinan Güner, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin ve Bartın halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.
Bu haber 2021-07-19 15:53:39 eklenmiş ve 186 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı’nın önemine değinen Vali Güner, İlimizde yaşanacak ziyaretçi yoğunluğuna da dikkat çekerek maske-mesafe ve hijyen uyarısında bulundu.

Bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini dileyen Vali Güner, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, toplum olarak karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, barışın, millet olma bilincinin birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Üzerinde yaşadığımız bu güzel memleketin, inancında ve kültüründe var olan dayanışma, yardımlaşma, hoşgörü ve kardeşlik duyguları bayramlarda daha büyük bir önem taşımaktadır.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızın hatırlanması, kırgınları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmemeliyiz.

İçinde bulunduğumuz dönemin yaz mevsimi olması ve Kurban Bayramı dolayısıyla İlimizde ziyaretçi yoğunluğu yaşanacaktır. İlimize gelecek ziyaretçilerimizden ve siz değerli Bartınlılardan maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmenizi, tedbiri elden bırakmamanızı istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin ve Bartınlı hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Kurban Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›