Kumluca Kent Meydanı Projesi için yer teslimi yapıldı

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, sözünü verdikleri bir projeyi daha gerçekleştirdiklerini ifade ederken Kumluca Kent Meydanı Projesi için yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi.
Bu haber 2021-06-22 10:59:00 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Ulus’a bağlı Kumluca Beldesi de belediye çalışmalarıyla gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor.

Kumluca Belediyesi, ilgili Bakanlıkların da desteğiyle pandemiye rağmen sözünü verdikleri projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Kumluca Kent Meydanı Projesi için yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını açıklarken yaklaşık 2 bin 900 metrekare alanı kapsayacak 1 milyon 50 bin TL bedelli projenin 400 bin TL’sinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibeleri ile İller Bankası tarafından, 650 bin TL’sinin de Belediye bütçesinden karşılanacağını söyledi.

Başkan Can, Malazgirt Zaferi’nin ve Büyük Taarruzun başlangıcının yıl dönümü olan 26 Ağustos tarihinde açılışı yapılacak olan Kent Meydanı Projesi’ne Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısında isim verileceğini kaydetti.

Projeye desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisi konusunda yardımlarından dolayı Adalet Komisyonu Başkanı Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç’a ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile Bartın İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, şöyle dedi:

“Bir projemizi daha gerçekleştiriyoruz. Kumluca Kent Meydanı Projemizin ihalesi yapılarak yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Yaklaşık 2 bin 900 metrekare alanı kapsayacak 1 milyon 50 bin TL bedelli Kent Meydanı Projemizin 400 bin TL’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın hibeleri ile İller Bankası tarafından,650 bin TL’si Belediyemiz bütçesinden karşılanacaktır. Kent Meydanı Projemizin kısmet olursa 26 Ağustos tarihinde Malazgirt Zaferinin ve Büyük Taarruzun başlangıcının yıl dönümünde açılışı yapılacak ve Kent Meydanına Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısında isim verilecektir.

 

Beldemize hayırlı olsun

 

Bu güzel projemize desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden yer tahsisi konusunda yardımlarından dolayı Adalet Komisyonu Başkanı Bartın Milletvekilimiz Sayın Av. Yılmaz Tunç’a ,Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Bartın İl Müdürlüğü’ne ve bizlere güç veren saygıdeğer hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Beldemize hayırlı olsun.”

 

ETİKETLER : Bartın Kumluca Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can Kent Meydanı Projesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›