BARTIN'DA AŞI SEFERBERLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR!

Bartın’da aşı seferberliği tüm hızıyla devam ederken son bir hafta içerisinde binlerce kişi aşılandı. Sağlık Bakanlığı verilerine göre; Bartın’daki toplam aşı sayısı 131 bin’i aştı.
Bu haber 2021-06-22 09:29:16 eklenmiş ve 401 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında, 7 milyon 773 bin 105'i son bir haftada olmak üzere ülke genelinde uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı 42 milyon’uaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında vatandaşlara randevularını alarak, aşı olmalarını tavsiye etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aşı temininde düzenlilik sağlandı. Aşı yapan sağlık personeli sayısından yana da sorunumuz yok. Günde 1,5 milyon dozu aşıyoruz. Aşınızı randevu alarak yaptırın” ifadelerini kullandı.

Bartın’da yürütülen aşılama faaliyetlerinde mevcut aşı merkezleri ve mobil aşı ekiplerincebinlercedoz aşı uygulandı.

Sağlık çalışanların olağanüstü gayretiyle ulaşılan bu sayının her geçen gün yükselişiyle salgını bitirmeye bir adım daha yaklaşılırken İl ve ilçe Devlet Hastanelerinde, Bartın İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde kurulan aşı standında ve Organize Sanayi Bölgesi’nde mobil ekiplerince randevusuz olarak aşı uygulanıyor.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs aşı pandemi
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›