Yatırımcılara “buyurun gelin” çağrısı!

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, yeni yatırımcılara çağrı yaptı. Bartın Valiliği olarak pandemi döneminde üretimi ayakta tutmaya gayret ettiklerine işaret eden Bartın Valisi Sinan Güner de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen ve bölge illeri başta olmak üzere ülkemize büyük katma değer sağlayacak olan Filyos Limanı’nın önemine değinirken Bartın’da üretim ortamının geliştirilmesi için büyük gayretler içerisinde olduklarını vurguladı.
Bu haber 2021-06-21 14:39:58 eklenmiş ve 645 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın’ın dünyaya açılan yeni kapı ve penceresi olan, Kalaycıoğulları İnşaat ve Elit Yalçın İnşaat ortaklığı ile kurulan PVC ve alüminyum kapı, pencere sistemleri üretecek olan EuroSan A.Ş., görkemli bir törenle açıldı.

Ekonomiye ve istihdama da büyük katkı sağlayacak olan fabrikanın açılışına Bartın Valisi Sinan Güner, AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı ve Kalaycıoğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kalaycı, EuroSan A.Ş ortaklarından Elit Yalçın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Yalçın, Schüco Partner iş ortakları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kalaycıoğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kalaycı, 5 yıl içerisinde 5 yeni açılış daha yapmayı hedeflediklerini belirtirken AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç da yeni yatırımcılara çağrı yaptı. Bartın’ın üretimine katkı sağlayacak fabrikanın çok önemli bir yatırım olduğunu da vurgulayan Tunç, “Bartın, ülkemizin üretim ve ihracat potansiyeline paralel olarak gelişmesini sürdüren illerimizden bir tanesi. Kamu yatırımlarının yanı sıra özel sektör yatırımları da tabiî ki çok önemli. İnşallah 20 fabrikanın şu andaki OSB’yi ikiye katlayacak potansiyeli Bartın’a kazandırmış olacağız. Bunun yanı sıra OSB dışında da yatırım yapmak isteyen yatırımcılar var onlara da ‘buyurun gelin’ diyoruz” dedi.

Bartın Valiliği olarak pandemi döneminde üretimi ayakta tutmaya gayret ettiklerine işaret eden Bartın Valisi Sinan Güner de Filyos Limanı’nın önemine değinirken Bartın’da üretim ortamının geliştirilmesi için büyük gayretler içerisinde olduklarını aktardı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›