Sosyal Gençlik’ten ihtiyaç sahibi çocuklar için konser

Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği’nce ihtiyaç sahibi çocuklar için konser düzenlenecek. Enes Yıldız’ın sahne alacağı konserin geliriyle ilkokul çağında öğrenim gören ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye ihtiyaçları temin edilecek.
Bu haber 2018-10-10 10:34:38 eklenmiş ve 395 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Sosyal sorumluluk projeleriyle yüzlerde tebessüm olan ve tamamı gönüllü gençlerden oluşan Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği’nden umut dolu bir etkinlik daha düzenliyor. İhtiyaç sahibi çocuklar için 12 Ekim Cuma günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde konser düzenlenecek. Bartın’ın genç seslerinden biri olan Enes Yıldız’ın sahne alacağı konserin geliriyle ilkokul çağında öğrenin gören ihtiyaç sahibi çocukların kırtasiye ihtiyaçları karşılanacak.

 

 

 

 

“Amacımız dernek olarak hiçbir çıkar gözetmeksizin, sadece insanlara yardım ederek yüzlerde tebessüm olup dillerde dua olabilmektir.” diyen Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği Başkanı İzzet Gürpüz, “Okulların açıldığı, ihtiyaçların arttığı şu günlerde biz de ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına eğitim için harcadığı çabaya destek vermek istedik. Onların okuyup eğitimli birer yurttaş olabilmesi için bizlerin de yapması gereken daha çok iş var. Biz de elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek. Kardeşlerimizin yüzündeki mutluluğu, umudu gördükçe bizler daha çok şeyler yapmak istiyoruz. Bu yola ilk çıktığımızda bir heyecanla başladık. Grup olarak çok mutluyuz ve gururluyuz. Projelerimizde ve çalışmalarımızda bize destek olan herkese teşekkürler. Bu anlamlı geceye herkesi davet ediyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek, onların güldüğünü görmek bizler için ayrı bir mutluluk olacaktır. Bilet almak isteyenler, bana 0546 498 42 32 nolu telefondan ulaşabilirler.” dedi.

 

Yıldız, herkesi bu anlamlı geceye davet etti

 

Bu anlamlı etkinlikte sahne alacak olan Enes Yıldız da “12 Ekim Cuma günü saat 18.00’da Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde anlamlı bir gece için buluşacağız. Sosyal Gençlik Topluluğu Derneği’nin düzenleyeceği bir yardımlaşma gecesi olacak. Biz de bu anlamlı geceye renk katmaya çalışacağız. Herkesi bekliyoruz. Alacağınız biletler, yapacağınız yardımlar ihtiyaç sahibi kardeşlerimize kırtasiye ihtiyacı olarak dönecek.” diyerek tüm Bartın halkını bu anlamlı konsere davet etti.

Eğer siz de bu anlamlı geceye katılarak hem gençlere hem de ihtiyaç sahibi çocuklarımıza destek olmak istiyorsanız 5 TL’ye bir bilet alabilirsiniz.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›