82 yaşındaki yaşlı adam bulundu

Bartın’ın Kurucaşile ilçesinde kaybolan 82 yaşındaki Hüseyin Eray, jandarma iz takip köpeği “Pati” ile yapılan 45 saatlik arama sonucu bulundu. Yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bu haber 2021-05-05 14:35:56 eklenmiş ve 98 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Jandarma tarafından 3 Mayıs 2021 tarihinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletilen ihbarda; Bartın’ın Kurucaşile ilçesi Kale Köyü'nde ikamet eden 82 yaşındaki Hüseyin Eray’ın sabah evden çıktığı ve eve dönmediği ifade edildi. Gelen ihbar üzerine AFAD ekipleri de olayın öğrenilmesinden hemen sonra olay mahalline sevk edilerek, Jandarma arama ekiplerine dahil olmaları için yönlendirildi.

 

Kayıp vatandaşın bir an önce bulunması için Jandarma ile koordineli olarak Arama-Kurtarma Ekibi, AFAD Gönüllülerimiz ve bölgedeki vatandaşların katılımıyla çok yönlü bir Arama-Kurtarma faaliyeti başlatıldı.

Arama-Tarama faaliyetlerinin ikinci gününde bölgenin geniş ormanlık ve engebeli arazi koşulları göz önünde bulundurularak, Sakarya Arama-Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nden iz takip köpeği ile birlikte 5 personelin görevlendirilmeleri sağlanarak çalışmalara dahil oldu.

Yapılan yoğun arama çalışmalarının üçüncü gününde 82 yaşındaki Hüseyin Eray, evine 5 kilometre uzaklıktaki dere kenarında sağ salim bulundu.

Dere kenarında bitkin halde bulunan yaşlı adam, jandarma ekipleri tarafından sedyeyle taşınarak yola çıkarıldı.

Sağlık kontrolü için ambulans ile hastaneye sevk edilen 82 yaşındaki Eray’ın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

 

ETİKETLER : Bartın AFAD Jandarma Kurucaşile Kale Köyü kayıp yaşlı adam
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›