Yükselen suların izleri silindi

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ilimizde etkili olan yağmur yağışı sonrası Çağlayan Piknik Alanı ve Yalı İskelesi’nde yükselen su seviyesi nedeniyle oluşan çamurların izlerini temizlemek için çalışma gerçekleştirdi.
Bu haber 2021-04-14 13:25:29 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 İlimizde etkili olan yağmur yağışı sonrası Çağlayan Piknik Alanı ve Yalı İskelesi’nde yükselen su seviyesi nedeniyle oluşan görüntü kirliliğinin izlerini silmek üzere Bartın Belediyesi tarafından çalışma gerçekleştirildi.

 

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında yükselen su seviyesi nedeniyle oluşan görüntü kirliliği tazyikli su ile yıkanarak temizlendi.

 

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İlimize etkili olan yağmur sebebiyle Çağlayan Piknik Alanı ve Yalı İskelesi’nin bulunduğu bölgelere ırmak suyu yükseldi. Bu sebepten ötürü de bu bölgelerimizde görüntü kirlilikleri oluştu. İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz oluşan bu kirliliğe tazyikli su ile müdahale ederek bu bölgelerimizi temizledi” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›