KKTC İLE ORTAK JU JİTSU SEMİNERİ

Ju Jitsu Federasyonu ve KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu 20 Gün Süren Online Seminerlerini Gerçekleştirdiler
Bu haber 2021-04-13 10:52:00 eklenmiş ve 277 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

       KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından Ju Jitsu branşında Online Antrenör ve Hakem semineri yapıldı.

       Türkiye Ju Jitsu Federasyonumuzdan daha önce belge almış olanlara bulundukları derecelerine göre KKTC Federasyonu tarafından bir defaya mahsus olmak üzere diploma denklikleri yapıldı. 

       Federasyonumuz ile KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu arasında düzenlenen protokol gereği seminer herkese açık yapıldı KKTC’den denklik için başvuru yapanların dışında,  bekleme sürelerini dolduranlarında, 02-22 Mart 2021 tarihlerinde seminere katılması halinde bir üst dereceye terfileri federasyonumuz tarafından yapıldı.

       Kempo Savunma Sporları Federasyonu KKTC’de bir yıl önce kurularak Federasyon Başkanlığına Mehmet İNGENÇ atandı.

      Bütün dünyayı etkisi altına alan Covit-19 Pandami koşullarına rağmen Başkan İngenç Kıbrıs’ta Kempo ve Ju Jitsu branşlarının alt yapını oluşturmak sporu kitlelere yayabilmek için yoğun bir çalışma temposu sergiliyor.

        KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkan Mehmet İNGENÇ ve Türkiye Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Hulisi ELMAS’ın yaptıkları ortak basın açıklamasında “ Bu seminer iki kardeş ülke Federasyonları olarak, ortak yaptığımız ilk faaliyettir. Buna benzer ortak başka faaliyetlerimizde olacaktır. İki ülke arasında dostluk turnuvaları, seminerler tekrar tekrar yapılacaktır. Ayrıca Ağustos ayı içinde Kiev’de yapılacak olan Combat Ju Jutsu Dünya Şampiyonasına da iki ülke Milli Takımları olarak birlikte katılıp, dayanışma sergileyecek ve ülkelerimizi temsil edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundular. Açıklama sonunda ayrıca; Her iki Başkan da seminere katılarak başarılı olan ve belge almaya hak kazananlara başarılar dilediler.

ETİKETLER : Bartın KKTC Kempo Savunma Sporları Federasyonu Ju Jitsu
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›