ASKF’DE TURGUT ALTINÇUBUK 8. KEZ BAŞKAN

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 11. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla yapıldı. 7 dönemdir başkanlık görevini yapan Turgut Altınçubuk, bir kez daha delegelerin güvenini alarak 8.kez ASKF Başkanı seçildi. Altınçubuk, genel kurulda oy kullanan 90 delegenin tamamının oyunu alırken yeniden başkan seçildi. Delegelere teşekkür eden Bartın ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, “ Bartın Amatör kulüplerini daha iyi noktalara getirmek için yönetimimle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2021-03-31 15:29:46 eklenmiş ve 544 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

 

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 11. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek liste ile gidilen seçimde Turgut Altınçubuk, 8’inci kez ASKF Başkanlığına seçildi. 27 Mart Cumartesi günü Belediye Cep Sinemasında gerçekleşen ASKF seçimlerinde tek liste ile genel kurul yapıldı. Kongreye ilgi yüksek oldu. Kongreye saatler kala kulüp yöneticileri ve delegeler Cep Sinemasında yerini aldı. Kongre öncesi tüm misafirlere pide ikram edildi.

 

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 11.Olağan Genel Kurulu 27 Mart Cumartesi günü Belediye Cep Sinemasında gerçekleşti. Belediye Cep Sinemasında saat 15:00’de başlayan kongreye 25 kulüpten 90 delege katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde ASKF Başkanlık görevini yürüten mevcut başkan Turgut Altınçıubuk, 8’inci kez ASKF Başkanlığına seçildi. Kongreye Belediye Başkanı Cemal Akın’da katıldı. Kongreye kulüp yöneticileri büyük ilgi gösterdi. Kongrenin açılış konuşmasını ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın yaptı. Kongrede divan kurulu başkanlığı için Rıza Çakın, katipliklere Candemir Yazıcı ve İzzet Sarı oy birliği ile seçildiler. Divan Kurulu Başkanı Rıza Çakın gündemde bulunan maddeler için açıklama yapması sonrasında saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı.

 

AÇILIŞ KONUŞMASI GENEL SEKRETER ESAT GÜNAYDIN’DAN

 

Kongrede açılış konuşmasını Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Esat Günaydın tüm gelen konuklara hoş geldiniz Kongremizi önce ilimize sonrada ülkemize hayırlı oldun. Bundan sonra daha iyi yarınlara gitmek ve daha iyi yerlere gelmek için daha çok çalışacağız” dedi. Kongrede ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın raporları açıkladı. Kongerede ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın faaliyet raporu hakkında açıklama yapıp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

ASKF KONGRESİNE BÜYÜK İLGİ

 

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 11.Genel Kurula Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kızılay Bartın Şubesi Başkanı Rıza Çakın, Kızılelmakültürspor Başkanı Celal Erbil, Kemergençlikspor Kulüp başkanı İsmail Eberbiçer,  Amasraspor Eski Başkanı İslam Çil, Bartınspor Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gün, Orduyeri Fatih Spor Voleybol Antrenörü Deniz Abbak, Bartın Muhtarlar Derneği Eski Başkanı Reşat Günay, il genel, belediye meclis üyeleri de kongreye katılanlar arasındaydı.

 

ASKF BAŞKANI DELEGELERİ KAPIDA KARŞILADI

 

ASKF Seçiminde mevcut başkan Turgut Altınçubuk, 25 kulübün 90 delegesini kapıda karşıladı. ASKF kuruluna sadece delegeler değil, amatör spor kulüp yöneticileri, bazı il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, antrenörler de çok ilgiliydi. Kulüp Başkanları, kulüp yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldığı kongrede mevcut ASKF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri salonda tam kadro yerlerini alıp tüm konuklarla yakından ilgilendiler. 8.kez ASKF Başkanlığına aday olan mevcut başkan Turgut Altınçubuk delegeleri kapıda karşıladı.  Bartın ASKF 11.Olağan Genel Kurulu’na Belediye Başkanı Cemal Akın ilgi gösterdi. Kongreyi Amöasraspor Eski Başkanlarından İslam Çil, Bartınspor Yöneticisi Halil Gün, Orduyeri Fatihspor Voleybol antrenörü Deniz Abbak, il genel meclis ve belediye meclisi üyeleri takip ettiler.

 

Kongrede  konuşmayı ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın yaptı. ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 8.kez ASKF Başkanlığına aday olan mevcut başkan Turgut Altınçubuk’un karşısında aday çıkmadı. Daha önce adaylığını açıklayan Kemerspor Kulüp Başkanı Hüseyin Özkan, kongreden bir gün önce adaylıktan çekildiğini açıkladı. ASKF Genel Sekreteri Esat Günaydın, konuşmasında ayrıca faaliyet raporu hakkında da  bilgi verdi. Raporlar delegeler tarafından kabul edildi. Seçimde tek aday olduğu için açık oylama yapıldı.

 

ALTINÇUBUK “ KULÜPLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLDUK”

 

Bir kez daha Bartın ASKF Başkanlığı’na seçilen Turgut Altınçubuk, kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında ise, “Bize güvenen ve destek veren herkese teşekkür ederim. 11. Olağan genel Kurulumuz camiamıza ve kulüplerimize hayırlı oldun. Kongreye katılan tüm kulüplerimizin delegelerine teşekkür ederim. Biz 20 yıldır yönetim olarak amatörlerimiz için önemli projelerin hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kulüplerimizin gelirleri oldukça az. Biz federasyon olarak onlara var gücümüzle destek vermeyi sürdüreceğiz. En büyük amacımız amatör kulüplerimizin her zaman olduğu gibi yanında olmak ve onların sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmaktır. 20 yıldır olduğu gibi 3 yıl boyunca elimizden gelen desteği sürdürmeye devam edeceğiz. Pandemi nedeniyle misafir davet edilmedi Misafirlerimize haber veremedik.  Başta Sayın Valimiz Sinan Güner’e, yıllardır Bartın’da Amatör Spora Büyük Katkılar sağlayan, spora ve sporcuya destek veren Adalet Komisyonu Başkanı Bartın  Milletvekilimiz Sayın Av.Yılmaz Tunç’a, Bartın Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’a, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Kenan Dursun’a, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Turhan Kalaycı’ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin’e ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Kongremize katılan tüm delegelere teşekkür ederim” dedi.

 

 

İŞTE YENİ ASKF YÖNETİMİ

 

Bartın ASKF Başkanlığına 8.kez seçilen Turgut Altınçubuk’un listesinde Esat Günaydın, Gökhan Ermiş, Arif Özdemir, Reşat Günay, Celal Erbil, İsmail Ekerbiçer, Cevat Özer ve Hasan Karakurt yer aldı.  Denetim Kurulu’nu Hüseyin Taner Çetin, Ahmet Orhan ve  Ersin Dellaoğlu oluştururken, yedek üyeler de Tarık Saklı, Hakan Erbil ve İzzet Sarı yer aldı. Turgut Altınçubuk, İsmail Ekerbiçer ve Celal Erbil Konfederasyon delegeliğine seçildi. Onur Kurulu’na seçilen isimler ise ; Belediye Başkanı Cemal Akın,  İslam Çil ve Rıza Çakın oldu.

ETİKETLER : Bartın ASKF Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›