Kozcağız’ın doğalgaz hattı için müjdeli haber!

İlçelikten sonra Kozcağız’ın büyük bir heyecanla beklediği doğalgaz için müjde geldi. Pandemi ve kurdaki dalgalanmadan kaynaklanan bir gecikme yaşandığını kaydeden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Çeştepe bölgesinden 12 kilometre uzunluğundaki bir hatla beldeye ulaşacak olan doğalgaz için yakın zamanda kazma vurulması planlandığını vurguladı. İl Genel Meclis Üyesi Giray Gülsoy da İl Özel İdaresi Topalali Şantiyesine yeni almış oldukları doğalgaz ile çalışan asfalt plentinin Kozcağız doğalgaz hattının çabuklaştırılmasını sağlayacağını ifade etti.
Bu haber 2021-03-22 10:51:47 eklenmiş ve 204 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Giray Gülsoy ve Akmercan yetkilileriyle yapılan toplantıda Kozcağız’ı doğalgaza kavuşturacak olan hat için önemli karar alındı.

 

Pandemi ve kurdaki dalgalanmadan kaynaklanan bir gecikme yaşandığını kaydeden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Çeştepe bölgesinden 12 kilometre uzunluğundaki bir hatla beldeye ulaşacak olan doğalgaz için yakın zamanda kazma vurulması planlandığının da altını çizerek “Aylardır hepimizin gözü kulağı doğalgazdaydı. TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, Milletvekilimiz Yılmaz Tunç ile birlikte, İl Özel İdaresinde, Akmercan Bölge Müdürü Sayın Murat Tutal 'dan doğalgaz boru hattının güzergahı ile ilgili bilgi aldık. Pandemi ve kurdaki dalgalanmadan kaynaklanan bir gecikme yaşadık. Çeştepe bölgesinden 12 kilometre uzunluğundaki bir hatla beldemize ulaşacak olan doğalgaz için yakın zamanda kazma vurulması planlanıyor. Hiç kuşkunuz olmasın; rabbim izin verirse, Kozcağız'ı doğalgaz ile buluşturacağız.” dedi.

 

“Doğalgaz hattının çabuklaştırılmasını sağlayacak”

 

İl Genel Meclis Üyesi Giray Gülsoy da İl Özel İdaresi Topalali Şantiyesine yeni almış oldukları doğalgaz ile çalışan asfalt plentinin Kozcağız doğalgaz hattının çabuklaştırılmasını sağlayacağını ifade ederek “Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’ ne kadar teşekkür etsek azdır. Akmercan yetkilileri ile yaptığımız toplantı sonucunda Kozcağız’ımızı yakın zamanda Doğalgaza kavuşturma kararı aldık. Kozcağız’ımıza doğal gazın gelmesi için İl Özel İdaremizin Topalali Şantiyesine yeni almış olduğumuz doğalgaz ile çalışan asfalt plenti Kozcağız doğalgaz hattının çabuklaştırılmasını sağlayacak. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Kozcağız doğalgaz BMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman İl Genel Meclis Üyesi Giray Gülsoy
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›