Yaşanan hareketlilik seçim habercisi mi?

Bartın’daki ziyaretler ‘seçim habercisi mi?’ sorularını akıllara getirdi. AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kurucaşile ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada Bartın’daki siyasi hareketliliğin sebebinin yenilenen İl Teşkilatı’ndan kaynaklı olduğunu ifade ederek “Sayın Cumhurbaşkanımız seçimin 2023’te olacağını söyledi. Zaten konu bizim için kapanmıştır. Bu seçimin habercisi değil aslında yenilenen İl Teşkilatımızın getirmiş olduğu bir harekettir.” dedi.
Bu haber 2021-03-10 22:44:59 eklenmiş ve 118 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti’den Kurucaşile çıkarması

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Kaya, Fahri Okun, Gökser Çağdaş, Gürkan Hızarcı, Hikmet Altay, Hüseyin Demirci, Mukaddes Bilgin, Murat Yıldırım, Savaş Ercan, Vahide Doğanel, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Özçelik ve Nurdanur Metin ile birlikte Kurucaşile’ye çıkarma yaptı.

 

İnşaat çalışmaları devam eden Kurucaşile yolunda incelemelerde bulunan Kalaycı ve beraberindeki AK Parti Heyeti daha sonra ise Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel ve Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın’ı da ziyaret etti.

 

Ardından da Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergin ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, inceleme ve ziyaretlerinin ardından bir değerlendirmede bulundu. Kurucaşile yolundaki tünellerin açılışının Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirileceğini müjdesini veren Kalaycı, açılış için tarih beklendiğini belirtti.

 

“Tarih bekliyoruz”

 

3 milyar liralık yatırım ile Kurucaşile’ye ulaşımın daha kolay hale geleceğini ifade eden Kalaycı, “19 Ocak’ta 7. Olağan İl Kongremizi yaptık. Bu kongremizden sonra il teşkilatımızı, birim başkanlarımızı oluşturduk. Önce Ulus, sonra Amasra ardından da bugün Kurucaşile İlçe Teşkilatı’mızı ziyaret ettik ve esnafımızla da bir araya geldik. Kurucaşile’ye gelirken hükümetimizin 3 milyar liralık yatırımını görmek de olmazdı. Kurucaşile yolumuzda tüneller, viyadükler ve otoyollar mükemmel şekilde yapılmış. Biz de tünellere girdik, baktık ve inceledik. Gerçekten büyük bir yatırımın Kurucaşile’ye kazandırıldığını görüyoruz. İnşallah en kısa sürede Ulaştırma Bakanımızın buraya gelmesiyle ve canlı bağlantıyla tünellerimizin açılışını yapacağız. Bunun için tarih bekliyoruz.” dedi.

 

Kurucaşile ziyaretleriyle ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Kalaycı, “Kurucaşile’de teşkilatımızla birlikte esnaf ziyareti de yaptık, hal hatır sorduk. Bize gösterilen ilgiden biz de memnun kaldık esnafımız da ziyaretten dolayı memnun oldu. Çünkü biz seçimden seçime gelen değil her zaman gelen bir il teşkilatının olmasını istedik. Bugün de gerçekten de büyük bir parti olan AK Parti ailesinin Kurucaşile Teşkilatını ziyaret ettik. İl Genel Meclisi Üyelerimiz Nurdanur Metin ile Ayhan Özçelik de bizlerle eşlik etti. Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte önce Kurucaşile yolundaki çalışmaları inceldik sonrasında da Kurucaşile Kaymakamımız Muhammet Güzel’i ve Kurucaşile Belediye Başkanımız Mehmet Zihni Sayın’ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizin ardından da Kurucaşile İl Teşkilatımızla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.” diye konuştu.

 

“İl Teşkilatımızın getirmiş olduğu bir hareket”

 

Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ağırlayan Bartın’da yaşanan siyasi hareketliliğin seçim habercisi mi olduğu sorusuna da Kalaycı, “Sayın Cumhurbaşkanımız seçimin 2023’te olacağını söyledi. Zaten konu bizim için kapanmıştır. Bu seçimin habercisi değil aslında yenilenen İl Teşkilatımızın getirmiş olduğu bir harekettir. Sayın Bakanımızın Bartın’a gelmesi, Irmak Islah Projesinin başlayacak olması, Millet Bahçesi, bütün belediyelerin ihtiyaçlarını karşılaması ilimiz için çok önemli gelişmeler oldu. Sayın Bakanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz, bu ziyaretin bereketini de inşallah hep birlikte göreceğiz. 2022 yılında hem Irmak Islahının bittiğini hem de Millet Bahçesi’nin ilimize katacağı ivmeyi fark edeceğiz.” yanıtını verdi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Kurucaşile
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›